Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη αντίδραση σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι – Το βίντεο ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές

Απίθανος!

20 Οκτωβρίου 2020 10:38
Η απίστευτη αντίδραση σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι – Το βίντεο ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια μόλις δείτε την απίστευτη αντίδραση αυτού του σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι, με το βίντεο να ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές.

Η νεαρή άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα απίστευτο θέαμα στο καθιστικό. Μικρά κομμάτια από χαρτί το είχαν κάνει άνω κάτω. Βέβαια, δεν αναρωτήθηκε για πολύ ώρα ποιος το έκανε αυτό, αφού ο υπαίτιος είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη του! Επίσης, δείτε την συγκλονιστική αντίδραση με έναν σκύλο να ανακαλύπτει τη βούρτσα του πλυντηρίου αυτοκινήτων.

“Έχουμε κανένα άγριο ζώο μέσα στο σπίτι μας; Ποιος ευθύνεται για αυτό το χάλι;”, αναρωτιέται η ιδιοκτήτρια που μπήκε στο σπίτι της και το βρήκε άνω κάτω.

Ποιος λοιπόν έφταιγε; Ο σκύλος της οικογένειας! Μόλις η αφεντικίνα του ρώτησε “ποιος το έκανε;”, εκείνος σήκωσε το ένα του άκρο για να καταλάβει η ιδιοκτήτρια του ότι εκείνος φταίει. Το ξεκαρδιστικό βίντεο, όπως ήταν φυσικό, τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το viral βίντεο που έχει ξεπεράσεις τις 11.000.0000 προβολές:

Dog Makes A Mess In House

"Who made this mess?" 😂😂

Posted by UNILAD on Friday, June 23, 2017

H κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει» (Video)

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share