Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Αναστάτωσε τα πλήθη

19 Οκτωβρίου 2020 13:22
Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε το γύρο του διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ταλέντο της στο τραγούδι είναι γνωστό! Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δει ξανά αυτή την τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι. Ο λόγος για την...

Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν αρκετό καιρό, είχε εμφανιστεί σε ένα μαγαζί της Πάτρας, όπου τραγούδησε και διασκέδασε όσους βρίσκοντας εκεί.

Με κέφι, μπρίο και μια σειρά από μουσικές επιλογές που της αρέσουν, η Νάντια είχε ανέβει στη σκηνή και είχε κλέψει τις εντυπώσεις τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι. Εκτός όμως, από το χορό της Μπουλέ, δείτε εδώ το επικό τσιφτετέλι μιας κυρίας.

Δείτε την:

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της και αφήνει άφωνο το γαμπρό

Ένα "μαγικό" τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 454.594 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι... άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι "Άναψε το τσιγάρο", με την ίδια να χορεύει και να "αναστατώνει" την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της... καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό. Εκτός όμως, από αυτή την κοπέλα, δείτε εδώ μια άλλη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

Πήρε φωτιά ο ΣΚΑΪ: Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που κόλασε όλο το πλατό

Φωτιά πήρε ο ΣΚΑΙ με το αισθησιακό τσιφτετέλι της ξανθιάς καλλονής που ανέβηκε σε ένα τραπέζι κι έκανε πραγματικό χαλασμό!

Ο λόγος για την παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρχικά εμφανίστηκε να χορεύει χασάπικο φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ στη συνέχεια, οι χορευτές που τη συνόδευαν της το αφαίρεσαν επί σκηνής και τη βοήθησαν να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, για να χορέψει… τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό.

Από μέσα η παίκτρια του My Style Rocks, η οποία φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, άρχισε να λικνίζει το κορμί της στον ρυθμό του τραγουδιού και κόλασε τους πάντες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα μας αφήνει άφωνους με το χορό της, δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι Ελληνίδας θεάς που "έριξε" το διαδίκτυο.

Δείτε εδώ το χορό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share