Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ζεϊμπέκικο του μερακλή πατέρα στον γάμο της νύφης κόρης του που τον έκανε διάσημο στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

14 Οκτωβρίου 2020 12:16
Το ζεϊμπέκικο του μερακλή πατέρα στον γάμο της νύφης κόρης του που τον έκανε διάσημο στο ελληνικό διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερακλής πατέρας: Κάθε πατέρας ονειρεύεται τη στιγμή που θα ντύσει την κόρη του νυφούλα και θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Πρόκειται για μία ιερή και ανεκτίμητη στιγμή. Εκεί, καταλαβαίνει πως κατάφερε να πάρει ένα νεογέννητο παιδί και με τη βοήθεια και της συζύγου του να την κάνει ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Ένας πατέρας νιώθει απέραντη συγκίνηση και υπερηφάνεια, όταν στέκεται απέναντι στον γαμπρό του. Όταν και επίσημα πρόκειται να του δώσει το χέρι της κόρης του, την οποία μεγάλωσε με κόπους, ξενύχτια και πολύ προσωπική δουλειά για να μπορεί να σταθεί στην κοινωνία.

Ωστόσο, ξεχωριστό είναι και το γλέντι που πραγματοποιείται, μετά την τέλεση του μυστηρίου του γάμου. Εκεί, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού μαζεύονται για να δειπνήσουν και να χορέψουν μαζί. Ωστόσο, όταν ο πατέρας της κόρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα αντίστοιχο βίντεο από γλέντι γάμου. Σε αυτό, ένας πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου. Οι χορευτικές του ικανότητες είναι εκπληκτικές. Όσον αφορά την απήχηση του βίντεο, εκείνο ξεπέρασε τις 90.000 προβολές στο Youtube.

Σας έχουμε ένα ακόμα αντίστοιχο βίντεο από γάμο: Τυφλός άνδρας σηκώνεται να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο - Σε λίγα δευτερόλεπτα η νύφη και ο γαμπρός έπαθαν "εγκεφαλικό"

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Ράγισαν" κι οι πέτρες: Το ζεϊμπέκικο του πατέρα του Παντελή Παντελίδη που έκανε ένα μαγαζί άνω κάτω

Ο Παντελής Παντελίδης αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης και παρά τον ξαφνικό χαμό του που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα η παρακαταθήκη που άφησε σε τραγούδια είναι τεράστια. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε μια αδυναμία στα ζεϊμπέκικα γι' αυτό και η δισκογραφία του περιλαμβάνει πολλά.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη ήταν το "κλάματα" που κυκλοφόρησε το 2013 κι απ' ότι φαίνεται εκτός από τον ίδιο, αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει και ο πατέρας του, Σταύρος.

Όταν εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ο πατέρας του τον επισκέφθηκε και δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να αφιερώσει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στον αγαπημένο του γιο. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο τραγουδιστής τον καμαρώνει και αναφωνεί "γειά σου πατέρα". Μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο δεν χωράει αμφιβολία από που πήρε το ταλέντο του στο χορό ο Παντελής Παντελίδης, δείτε εδώ το τελευταίο ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή που ακόμη και σήμερα προκαλεί ανατριχίλα.

Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του πατέρα του Παντελή Παντελίδη:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share