Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε ένα κουτί σπίρτα και τους έβαλε οδοντόκρεμα - Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε το λόγο (Video)

Απίθανο τρικ

13 Οκτωβρίου 2020 15:41
Πήρε ένα κουτί σπίρτα και τους έβαλε οδοντόκρεμα - Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε το λόγο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πήρε στα χέρια της ένα κουτί σπίρτα και μια οδοντόκρεμα. Αν δείτε τι κατόρθωσε να κάνει, θα εκπλαγείτε και πιθανότατα να το δοκιμάσετε και εσείς.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, σε ένα άλλο απίθανο τρικ γυναίκα απλώνει οδοντόκρεμα πάνω στο σίδερο. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε.

Τέλος στα κίτρινα δόντια: Αυτή η σπιτική οδοντόκρεμα θα σας χαρίσει το λαμπερό χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να λευκάνουμε τα δόντια μας. Αυτός ακούγεται αρκετά παράξενος αλλά στην πραγματικότητα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι απολύτως φυσικός: χρησιμοποιήστε φράουλες! Πράγματι, με τις φράουλες μπορείτε να φτιάξετε μία φυσική οδοντόκρεμα και μόνοι σας στο σπίτι.

Το μηλικό οξύ στις φράουλες είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής, ο οποίος βοηθάει να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα τροφών και την πλάκα. Εκτός από αυτό, οι φράουλες περιέχουν φολικό οξύ, το οποίο ασπρίζει τα δόντια και αφαιρεί τους χρωματισμούς, ειδικά την κιτρινίλα. Ποιος να το περίμενε πως αυτό το φρούτο θα ήταν το κλειδί για ένα λαμπερό χαμόγελο!

Κάνει την ίδια δουλειά όπως το λευκαντικό για τα ρούχα. Φαίνεται πως μόνο και μόνο τρώγοντας μία φράουλα μετά το φαγητό, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία της λεύκανσης στα δόντια. Ή μπορείτε να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με αυτή την συνταγή για οδοντόκρεμα.

Θα χρειαστείτε:

  • 2 με 3 φράουλες
  • ½ κ.γ μαγειρική σόδα

Γιατί μαγειρική σόδα; Είναι ένα ήπιο καθαριστικό που καθαρίζει τους λεκέδες από τα δόντια. Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ, βουτήξτε μέσα την οδοντόβουρτσά σας και ξεκινήστε.

Αφού το κάνετε για μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά: πολύ πιο λευκά δόντια! Πάντα να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα αφού πλύνετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα αυτή για να απομακρύνετε τους σπόρους από φράουλα που πιθανόν έχουν κολλήσει ανάμεσα στα δόντια ή τα ούλα.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα, απλά το συμπληρώνει πολύ όμορφα.

Ακόμη το λεμόνι αποδείχτηκε και αυτός ένα θαυματουργός τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που μπορεί να έχετε στα δόντια σας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share