Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μας "αρρώστησε": Το καθηλωτικό τσιφτετέλι που... βασάνισε κόσμο

Δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε!

11 Οκτωβρίου 2020 13:55
Μας

Όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα τη χορτάσουμε ποτέ! Για ακόμη μία φορά η καυτή ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και... "μοίρασε εγκεφαλικά". Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που την απολαύσαμε, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα. Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Δημήτρη Μπάση ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς!

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Κολάζει και... Άγιο: Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που "έριξε" το διαδίκτυο

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν η Πέννυ Μπαλτατζή και ερμήνευε το γνωστό κομμάτι "το κορίτσι απόψε θέλει" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το αμαρτωλό τσιφτετέλι μιας 40αρας που μας... "λύγισε".

Δείτε το μοναδικό χορό της:

Δύο γυναίκες "κόλασαν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους

Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 361.342 προβολές!

Μετά το κολασμένο τσιφτετέλι που άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανακαλύψαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share