Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

52χρονος άνδρας κοιμόταν και τον πλησίασε μια λεοπάρδαλη - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα τα χάσετε (Video)

Σοκαριστικό

9 Οκτωβρίου 2020 14:36
52χρονος άνδρας κοιμόταν και τον πλησίασε μια λεοπάρδαλη - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα τα χάσετε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 52χρονος άνδρας στη Νότια Αφρική που αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο στο γρασίδι, δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά μια λεοπάρδαλη τον πλησιάζει, με την συνέχεια να σοκάρει. Δείτε το βίντεο:

Επίσης, ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ζωολογικό κήπο στο Μεξικό όταν ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση από μια λεοπάρδαλη.

Αυτή η λεοπάρδαλη παρατήρησε δίπλα της ένα λιοντάρι - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Τι γίνεται όμως όταν βρεθεί απέναντί του μια θαρραλέα λεοπάρδαλη; Μάχες με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι έχουμε δει πάμπολλες, δείτε εδώ τη σπάνια στιγμή που λέαινες προσπαθούν να κατασπαράξουν ένα λιοντάρι, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε μια λεοπάρδαλη που στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του λιονταριού που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά της. Μόλις το παρατήρησε η λεοπάρδαλη προσπάθησε με μια έντονη οπτική επαφή να βάλει το αιλουροειδές στη... θέση του και να προστατευτεί. Μάταια όμως καθώς το λιοντάρι άρχισε να τρέχει κατά πάνω της με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει πάνω σε ένα δέντρο για να σωθεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λεοπάρδαλη συναντάει αυτό το τεράστιο ανακόντα - Η συνέχεια σοκάρει

Εδώ στο Athensmagazine.gr σας παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση βίντεο με μάχες από το ζωϊκό βασίλειο! Πρόσφατα "πέσαμε" στο διαδίκτυο πάνω σε μια ανατριχιαστική μάχη ανάμεσα σε μια λεοπάρδαλη και ένα ανακόντα!

Μπορεί να σας έχουμε συνηθίσει στα βίντεο με λιοντάρια όμως σήμερα σας έχουμε κάτι ξεχωριστό! Όπως θα δείτε παρακάτω μια λεοπάρδαλη συναντάει ένα ανακόντα στο Kruger National Park της Νοτίου Αφρικής! Τι πιστεύετε ότι γίνεται στη συνέχεια;

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής της μονομαχίας; Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share