Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια - Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά (Video)

Συγκινητική στιγμή

9 Οκτωβρίου 2020 12:22
Δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια - Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρία χρόνια είναι αρκετός καιρός για ένα σκυλί. Μπορεί να γίνει από κουταβάκι, ενήλικας και από ενήλικας, γέρος. Για το σκύλο της ιστορίας μας, όμως, τα τρία χρόνια ήταν απλά ένα διάστημα αναμονής.

Στο πανέμορφο αυτό τετράποδο, έλειπε ο άνθρωπος του. Η σκυλίτσα δεν καταλάβαινε γιατί έπρεπε να την αφήσει. Δεν ήξερε πως έπρεπε να υπηρετήσει τη πατρίδα του και να πολεμήσει για εκείνη χιλιόμετρα μακριά. Δε μπορούσε να αντιληφθεί τίποτα από αυτά, παρά μονάχα πως της έλειπε ο άνθρωπος της περισσότερο από καθετί στον κόσμο.

Όμως, τρία χρόνια μετά, η μητέρα του ιδιοκτήτη της την πήρε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Εκείνη παρατήρησε πως είχαν αλλάξει τη διαδρομή. Δε σταμάτησαν στον κτηνίατρο, ούτε στο γνωστό πάρκο και δεν είχε πλέον ιδέα που πήγαιναν.

Έτσι όταν την έβαλαν μέσα στο αεροδρόμιο και της έδωσαν τη διαταγή να κάτσει σε ένα σημείο, εκείνη ένιωσε κι άλλο μπερδεμένη. Ξαφνικά, μύρισε κάτι οικείο. Μια μυρωδιά που είχε χάσει τα τελευταία τρία χρόνια. Με απίστευτη χαρά πήδησε πάνω του και δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Επίσης, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του.

Σε ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο όλων των εποχών, αυτό το σκυλί αποδεικνύει πως ακόμη και τα ζώα έχουν αισθήματα, δάκρυα χαράς και το πιο σημαντικό, μπορούν να αγαπήσουν τους ιδιοκτήτες τους.

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

Σπαρακτική σκηνή: Σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο (Video)

Σπαρακτική είναι μία σκηνή, όπου ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χουαντσάγιο στο Περού. Δυο αδέσποτα σκυλιά περνούσαν τη λεωφόρο Μαριατεγκούι.

Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα δεν πρόλαβε να σταματήσει και χτύπησε το ένα σκυλί, άσχημα. Όπως κατέγραψαν οι περαστικοί, το σκυλί που δεν χτυπήθηκε προσπαθεί σαν να είναι άνθρωπος να επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του.

Η προσπάθεια του όμως είναι καταδικασμένη. Ο φίλος του δεν πρόκειται να ξυπνήσει. Κάποιος περαστικός κοντοστέκεται και λέει «φτωχό μου σκυλάκι». Έχει δει τι έχει συμβεί. Επίσης, δείτε ένα βίντεο που θα σας ραγίσει την καρδιά: Αδέσποτος σκύλος ζητιανεύει για λίγο φαΐ από πόρτα σε πόρτα, κρατώντας το πιατάκι του στο στόμα.

Αρχικά ο σκύλος πατάει την κοιλιά του άλλου σκύλου σαν να του κάνει μαλάξεις. Όταν βλέπει ότι αυτό δεν πετυχαίνει πηγαίνει από την άλλη πλευρά του σώματος του φίλου του κοιτάζει την κάμερα και γαυγίζει σαν να ζητάει βοήθεια από τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Κανείς δεν βοηθάει.

Τη συνέχεια δεν την ξέρουμε διότι εκείνος που τραβούσε το βίντεο εμφανώς συγκινημένος σβήνει την κάμερα. Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπων. Κάποιος μάλιστα έγραψε: «Ελπίζω κάποια μέρα οι άνθρωποι να γίνουμε άνθρωποι και να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους μικρούς αγγέλους».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share