Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εικόνες φρίκης: Ιπποπόταμος άρπαξε παιδί και το κατασπάραξε! (Video)

Σοκ

9 Οκτωβρίου 2020 10:08
Εικόνες φρίκης: Ιπποπόταμος άρπαξε παιδί και το κατασπάραξε! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν στη λίμνη Βικτόρια της Κένυας, όπου ένα παιδί έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο μετά από από επίθεση ιπποπόταμου!

Το άτυχο αγόρι έπαιζε στις ακτές της λίμνης μαζί με άλλα παιδιά όταν ξαφνικά ο ιπποπόταμος, ο οποίος βρισκόταν κρυμμένος στα ρηχά, επιτέθηκε στο παιδί και αφού το παρέσυρε στη λίμνη το κατασπάραξε.

Τα υπόλοιπα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν και να πετούν πέτρες στο ζώο, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν το άτυχο αγόρι. Επίσης, δείτε τη στιγμή που ένας ιπποπόταμος βρίσκει μια ζέβρα που πνιγόταν σε ένα ποτάμι. Αυτό που ακολούθησε θα σας κόψει την ανάσα

Σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Άγριας Ζωής της Κένυας, οι επιθέσεις ιπποπόταμων έχουν αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες ενώ στην Mbita, την περιοχή όπου σκοτώθηκε το αγόρι, έχουν σημειωθεί από τον περασμένο Ιούνιο άλλες πέντε επιθέσεις.

Πέντε λιοντάρια προσπαθούν να κατασπαράξουν ιπποπόταμο... με την συνέχεια να σοκάρει - Συγκλονιστικό βίντεο

Σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε σε πάρκο στη Νότια Αφρική από 28χρονο φύλακα με 5 λιοντάρια να επιτίθενται σε έναν ιπποπόταμο με την συνέχεια να σοκάρει. Επίσης, σοκαριστικό είναι το βίντεο με ένα λιοντάρι και μια τίγρη να κατασπαράζουν ανήμπορο άλογο σε τσίρκο.

Τα θηρία ορμούν στην πλάτη του ζώου που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο νερό. Όμως ο ιπποπόταμος είναι αποφασισμένος να ζήσει και με γενναιότητα δείχνει τα δόντια του στα πέντε λιοντάρια απωθώντας τα όλα και καταφέρνει να πιει νερό με την ησυχία του καθώς μετά την ήττα τα λιοντάρια αποχωρούν.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου - Η συνέχεια; Ανατριχιαστική

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει με τα δόντια του την πόρτα ενός αυτοκινήτου.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική, από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δύο λιοντάρια περπατούσαν στη μέση του δρόμου, όταν το ένα έδειξε ενδιαφέρον για το αμάξι με τους κίτρινους καθρέφτες. Ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου φαίνεται πως αρχικά σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει το λιοντάρι.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», αναφέρει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε μια ανάλογη ιστορία: Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share