Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έδωσαν σε μωρό να δοκιμάσει λεμόνι για πρώτη φορά στη ζωή του - Η αντίδραση του; Θα σας σοκάρει (Video)

Απολαυστικό σκηνικό

9 Οκτωβρίου 2020 08:24
Έδωσαν σε μωρό να δοκιμάσει λεμόνι για πρώτη φορά στη ζωή του - Η αντίδραση του; Θα σας σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το μωράκι του παρακάτω βίντεο κάθετε αμέριμνο στην καρέκλα του, μέχρι οι γονείς του να θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι. Έβαλαν μπροστά στο μωρό μια φέτα λεμόνι και άρχισαν να τραβάνε βίντεο με την κάμερά τους. Επίσης, δείτε την στιγμή που ένας σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια, με την συνέχεια να σοκάρει.

Οπότε, το μωρό δαγκώνει ένα κομματάκι. Προφανώς δεν έχει ιδέα για το τι θα γευτεί. Η αρχική του αντίδραση, είναι αυτή ακριβώς που νομίζετε – σύγχυση και ταραχή! Το μωρό σπρώχνει αμέσως τη φέτα μακριά, έχοντας μια αηδία στο πρόσωπό του. Η οικογένειά του ξεκαρδίζεται στα γέλια, βλέποντας την πρώτη του εμπειρία από αυτό το ξινό φρούτο.

Αλλά περιέργως, δεν αντιπαθεί και τόσο το λεμόνι, όσο η οικογένειά του πίστευε αρχικά! Ενώ αρχικά έσπρωξε τη φέτα, μετά την τραβάει ξανά προς το μέρος του για μια ακόμη δαγκωνιά. Στη συνέχεια, παίρνει ακόμη μια γκριμάτσα. Το πρόσωπό του, γίνεται πιο αστείο από ποτέ.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Κάμερα καταγράφει έναν πατέρα να κάνει κάτι στο μωρό - Όταν η μητέρα είδε το βίντεο "έμεινε"

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει ο πατέρας στο μωρό; Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να... "λιώσετε". Το Athensmagazine.gr βρήκε το viral βίντεο και σας το παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με τη γιαγιά που την έκανε "διάσημη" ο εγγονός της.

Συγκεκριμένα, ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές και να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, λοιπόν, άφησε το μωρό της με το σύζυγό της, ένα νέο και άπειρο μπαμπά, και ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό.

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί "τρελάθηκε"! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share