Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο όπου καρχαρίας επιτίθεται και σπάει κλουβί, ενώ ο δύτης βρίσκεται ακόμα μέσα!

Απίστευτη ιστορια

8 Οκτωβρίου 2020 09:49
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο όπου καρχαρίας επιτίθεται και σπάει κλουβί, ενώ ο δύτης βρίσκεται ακόμα μέσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρότι το βίντεο φαίνεται αρκετά σοκαριστικό, ο καρχαρίας δεν επιτέθηκε σκόπιμα στο κλουβί. Το πλήρωμα ρίχνει κομμάτια τόνου στη θάλασσα, προκειμένου να προσελκύσει τους καρχαρίες να πλησιάσουν και οι δύτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτά τα μοναδικά πλάσματα.

Όταν όμως οι λευκοί καρχαρίες δαγκώνουν κάτι παραμένουν τυφλοί για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι αυτός ο καρχαρίας στην προσπάθεια του να φάει το δόλωμα, χτυπάει στο κλουβί και λόγω της σύγχυσης καθώς δεν μπορεί ούτε να κολυμπήσει προς τα πίσω, σπάει το κλουβί. Σίγουρα η εμπειρία και η τύχη βοήθησαν το δύτη να βγει ζωντανός! Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr καρχαρία να δαγκώνει στο κεφάλι δύτη.

33χρονος κολυμπούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας καρχαρίας - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Αυτός ο 33χρονος άντρας θέλησε να απολαύσει μια βουτιά στη θάλασσα, καθώς όμως κολυμπούσε αμέριμνος του επιτέθηκε ένας καρχαρίας και του δάγκωσε το χέρι. Αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να παγώσουν. Ωστόσο, ήταν τυχερός, σε αντίθεση με αυτό το τηλεοπτικό συνεργείο που παραλίγο να το κατασπαράξει ένας γιγαντιαίος λευκός καρχαρίας.

Ο 33χρονος αντί να πανικοβληθεί, βγήκε ατάραχος από το νερό και κρατούσε μάλιστα αγκαλιά τον καρχαρία, σαν να ήταν μωρό.

Στην ίδια θέση βρήκαν τον καρχαρία οι διασώστες, πάντα στο χέρι του άντρα. Δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να τον απαγκιστρώσουν από το μπράτσο του, κι έτσι άντρας και καρχαρίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες, ο καρχαρίας παρέμεινε στο χέρι του για τουλάχιστον 45 λεπτά πριν διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Ο άντρας φαίνεται πάντως να το διασκεδάζει, γελώντας με το πάθημά του. Γελά ακόμα και όταν συνομιλεί με τους άντρες της Martin County Ocean Rescue, που έσπευσαν στην παραλία για να σώσουν τον… καρχαρία.

Ανήκει στο είδος καρχαρίας-τροφός και δεν μεγαλώνει πάνω από τα 4 μέτρα. Σύμφωνα με το National Geographic, είναι στην τέταρτη θέση επιθέσεων σε ανθρώπους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share