Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα κοπανάει με παντόφλα τις κόρες της - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Αδιανόητο περιστατικό!

8 Οκτωβρίου 2020 09:24
Μητέρα κοπανάει με παντόφλα τις κόρες της - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλάψαμε από τα γέλια όταν είδαμε τι έκανε μια μάνα σε 2 κόρες για να τις... τιμωρήσει! Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει παρακάτω το viral βίντεο που κατέγραψε η κάμερα, όπως έκανε και με την ιστορία της 26χρονης κοπέλας.

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα άρχισε να κυνηγάει τις κόρες της όταν τις έπιασε να κάνουν τουέρκ μπροστά στην κάμερα. Οι 2 νεαρές -που πιστεύεται ότι είναι Ισπανίδες- φαίνονται να προσπαθούν να πετύχουν το προκλητικό είδος χορού μπροστά στην κάμερα με τη μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μπήκε αναπάντεχα μέσα στο δωμάτιο η μητέρα τους, η οποία αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε μια κάμερα να τραβάει το νεογέννητο μωρό της - Λίγο μετά παρατήρησαν στη συμπεριφορά του κάτι ανατριχιαστικό

Όταν αυτή η μητέρα ξεκίνησε να τραβάει με μια κάμερα το νεογέννητο μωρό της παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του που την κίνησε την περιέργεια. Τι συνέβαινε;

Το πρόβλημα στη συμπεριφορά της μικρής παρατηρήθηκε στην αρχή κατά το φαγητό καθώς όπως φαίνεται δεν μπορούσε να χωνέψει. Με τη σωστή θεραπεία οι γονείς της κατάφεραν να δουν το παιδάκι τους και πάλι να χαμογελάει. Όμως και πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν ήταν μόνο ένστικτο. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ο ακίνδυνος βήχας ενός μωρού συνεχώς χειροτέρευε.

Όταν η χαριτωμένη μικρούλα έγινε δύο χρονών οι γονείς της έμαθαν πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια που δημιουργούσε προβλήματα στη συμπεριφορά της με αποκορύφωμα τις διαταραχές στον ύπνο. Η μικρή πλέον είναι τριών χρονών και μπορεί να επιβιώσει με μόλις 1 ώρα ύπνο την ημέρα. Οι γονείς της λένε πως είναι ευτυχισμένοι αν καταφέρουν να την κάνουν να κοιμηθεί συνολικά 4 ώρες.

Δείτε την ιστορία της στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share