Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022

Αυτός ο σκύλος αρχίζει να τρέχει - Μόλις δείτε που πηγαίνει κάθε μέρα θα δακρύσετε (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα

5 Οκτωβρίου 2020 16:59
Αυτός ο σκύλος αρχίζει να τρέχει - Μόλις δείτε που πηγαίνει κάθε μέρα θα δακρύσετε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καθημερινά αυτός ο σκύλος πηγαίνει μία βόλτα που θα σας κάνει να δακρύσετε! Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν οι σκύλοι πάνε στον παράδεισο αφότου πεθάνουν, όμως οι ένοικοι αυτού του γηροκομείου σίγουρα θα σας πουν ότι οι τετράποδοι φίλοι μας κατάγονται από τον παράδεισο.

Η μικρή Nala δεν εκπαιδεύτηκε για σκύλος θεραπείας και όμως κάνει θαύματα για τους ηλικιωμένους στο γηροκομείο Lyngblomsten της Minnesota. Επίσης, το βλέμμα ενός σκύλου που περιμένει τον φίλο του, χωρίς να γνωρίζει ποτέ ότι θα ξαναεμφανιστεί, άγγιξε ολόκληρο τον κόσμο.

Γυρίζοντας από δωμάτιο σε δωμάτιο κρατάει συντροφιά σε αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν τόσο ανάγκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα επισκέφθηκε το μέρος με τον ιδιοκτήτη της, Doug Dawson, και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της την ερωτεύτηκαν! Ο Doug εργάζεται εκεί, οπότε η Nala τον συντροφεύει κάθε μέρα, χαρίζοντας απλόχερα την αγάπη της.

Σκύλος φρικάρει μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του

Αυτός ο γερμανικός ποιμενικός τα χάνει τελείως όταν γυρνά πίσω του και δεν βλέπει τον ιδιοκτήτη του. Ένα βίντεο με ένα χαριτωμένο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Μόλις δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε τον λόγο.

Ο ιδιοκτήτης του γερμανικού ποιμενικού αποφάσισε να πάνε μαζί βόλτα, όπως άλλωστε κάνουν κάθε μέρα. Εκείνη την μέρα όμως έγινε κάτι που σίγουρα ο σκύλος δεν το περίμενε. Το αφεντικό του αποφάσισε να του κάνει μια φάρσα.

Αφού περπάτησαν αρκετή ώρα, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο και να κάνει πλάκα στον τετράποδο φίλο του. Ο σκύλος προχωρά μπροστά, συνεχίζει και κάποια στιγμή κοιτά πίσω του να βεβαιωθεί ότι είναι εκεί το αφεντικό του. Μόλις συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εκεί, αρχίζει και φρικάρει και τον ψάχνει παντού! Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια του!

«Κάπως έτσι ένιωθα και εγώ όταν έχανα τη μαμά μου στο σούπερ μάρκετ!», σχολιάζει ένας χρήστης στο Youtube, ενώ άλλος δηλώνει: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα. Το καημένο το σκυλάκι…».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share