Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μοίρασε... εγκεφαλικά η Γιουσέφ με το καυτό της τσιφτετέλι

Τρομερές οι χορευτικές της κινήσεις κινήσεις

5 Οκτωβρίου 2020 14:49
Μοίρασε... εγκεφαλικά η Γιουσέφ με το καυτό της τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παλιό τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιουσέφ θα σας κάνει να ξεσηκωθείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής σου" που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Γιουσέφ από όσο φαίνεται έχει πολλά ταλέντα και μπορεί να χορέψει σαν επαγγελματίας τσιφτετέλι, με στολή και ανάλογο βάψιμο. Εκτός από twerking που όλοι ξέρουμε ότι το κατέχει, ανακαλύψαμε ότι χόρευε το ίδιο καλά και τσιφτετέλια.

Η εικόνα της παραμένει ίδια, και φαίνεται σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το βίντεο είναι από το μακρινό 2012, αλλά σίγουρα δεν θα καταλαβαίναμε ότι είναι τόσο παλιό, αν δεν το βλέπαμε γραμμένο. Εκτός όμως από αυτό το τσιφτετέλι, δείτε εδώ μια γυναίκα που ανέβηκε στην πίστα να χορέψει και φάνηκαν όλα.

Δείτε την να χορεύει:

Μας έπεσε το σαγόνι: Το σαγηνευτικό τσιφτετέλι γυναικάρας που "γκρέμισε" το πλατό

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Κώστας Καραφώτης και ερμήνευε το τραγούδι "ο Σαλονικιός" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

"Λύγισε" το κλαρίνο: Το καυτό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές" σε ολόκληρο χωριό

Όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι, είναι δεδομένο πως θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον αν το μίνι που φοράει είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο των κυριών στο παρακάτω βίντεο.

"Φωτιές" άναψαν σε ολόκληρο το χωριό αυτές οι δύο νεαρές, όταν εμφανίστηκαν στο πανηγύρι και ξεκίνησαν να χορεύουν ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν να τις κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα λικνίσματά τους ήταν τόσο αισθησιακά που κολάζουν και.... Άγιο. Εκτός από αυτές τις δύο κοπέλες, δείτε εδώ γνωστή Ελληνίδα να "τρελαίνει" κόσμο με το χορό της.

Δείτε το βίντεο με το μοναδικό χορό των κοριτσιών:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share