Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ατρόμητος: Χόρεψε το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο στον κύκλο της φωτιάς

Σπάνιο και μοναδικό!

4 Οκτωβρίου 2020 13:05
Ατρόμητος: Χόρεψε το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο στον κύκλο της φωτιάς

Το ζεϊμπέκικο είναι ο χορός της ψυχής, δεν μετράς βήματα και φιγούρες απλά χορεύεις έτσι ακριβώς όπως το νιώθεις. Αυτό έκανε και αυτός ο άντρας και η πίστα πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά και όλα μας έχουν εντυπωσιάσει, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο της Σίας Κοσιώνη που άφησε τους πάντες άναυδους, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Στην Πάτρα βρέθηκε μια τουρίστρια και μόλις είδε αυτόν τον άντρα να χορεύει ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο μέσα σε ένα κύκλο φωτιάς άρπαξε το κινητό της και τράβηξε ένα βίντεο που σίγουρα θα το βλέπει και θα έχει να θυμάται τι θα πει ελληνική ψυχή.

Δείτε το σπάνιο ζεϊμπέκικο της φωτιάς:

Την έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει ζεϊμπέκικα- Όταν την είδαμε να χορεύει μείναμε "κάγκελο"

Ποιος είπε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να χορέψει ένα βαρύ και τίμιο ζεϊμπέκικο; Τρανό παράδειγμα η κυρία του παρακάτω βίντεο.

Ήταν πολλά χρόνια πριν όταν στο ALTER υπήρχε η εκπομπή "Το πάρτι της ζωής σου" και φιλοξένησε την Κατερίνα Στανίση. Η λαϊκή τραγουδίστρια πριν πάρει το μικρόφωνο χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Σίγουρα όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε να δει, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο ενός πρώην παίκτη του Survivor.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο της Κατερίνας Στανίση:

Αυτός ο χορός είναι το καλύτερο μάθημα για όσους νομίζουν ότι χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο

Πολλοί έχουν, ενδεχομένως, την εντύπωση πως χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο, καθώς πρόκειται για έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης, αλλά και πάλι υπάρχει αντικειμενικότητα, με τον χορό αυτό να αποτελεί το καλύτερο μάθημα.

Το ζεϊμπέκικο είναι τρόπος έκφρασης της ψυχής και μονό αυτή πρέπει να χορεύει τα αισθήματα της. Αυτή υποδεικνύει, επί της ουσίας, το πώς θα το χορέψεις σωστά και οφείλεις να το νιώθεις, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να παραδίδει μάθημα χορού και… καρδιάς, όπως έκανε γυναίκα «φωτιά» που έριξε το διαδίκτυο.

Ο διάσημος χορευτής σηκώθηκε να χορέψει, στην παρέα του, τη «Συντέλεια του κόσμου», του Λευτέρη Μυτιληναίου, με τον ίδιο να μας αφήνει άφωνους με τις ικανότητές του, δείχνοντας το λόγο, που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του είδους του, κάνοντάς μας να… μη θέλουμε ο χορός του να τελειώσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share