Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Λύγισε" το κλαρίνο: Το καυτό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές" σε ολόκληρο χωριό

Κόλαση!

3 Οκτωβρίου 2020 11:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι, είναι δεδομένο πως θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον αν το μίνι που φοράει είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο των κυριών στο παρακάτω βίντεο.

"Φωτιές" άναψαν σε ολόκληρο το χωριό αυτές οι δύο νεαρές, όταν εμφανίστηκαν στο πανηγύρι και ξεκίνησαν να χορεύουν ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν να τις κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα λικνίσματά τους ήταν τόσο αισθησιακά που κολάζουν και.... Άγιο. Εκτός από αυτές τις δύο κοπέλες, δείτε εδώ γνωστή Ελληνίδα να "τρελαίνει" κόσμο με το χορό της.

Δείτε το βίντεο με το μοναδικό χορό των κοριτσιών:

Μας έπεσε το σαγόνι: Το σαγηνευτικό τσιφτετέλι γυναικάρας που "γκρέμισε" το πλατό

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Κώστας Καραφώτης και ερμήνευε το τραγούδι "ο Σαλονικιός" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Έκανε… τη μέρα νύχτα στο πρωτοχρονιάτικο πλατό το τσιφτετέλι «καυτής» ηθοποιού

Τσιφτετέλια… κόλαση έχουμε δει πολλά και είναι αλήθεια, ότι θέλαμε να παρακολουθήσουμε και τη συγκεκριμένη «καυτή» ηθοποιό να το χορεύει, με την ίδια να μας δικαιώνει και να κάνει… τη μέρα νύχτα στο πλατό της Πρωτοχρονιάς.

Η Νικολέττα Καρρά είναι διαχρονικά μια ηθοποιός, που βρίσκεται… στις καρδιές των ανδρών, τις οποίες έχει «κλέψει» με την ομορφιά της και την εξαιρετική της υποκριτική ικανότητα. Η ίδια, όμως, όπως παραδέχεται και ο Αντώνης Ρέμος στο ακόλουθο βίντεο, είναι μοναδική και στο τσιφτετέλι, κάτι που απέδειξε στην πρωτοχρονιάτικη εκδοχή του «Πρωινού», που είχε ως καλεσμένο τον κορυφαίο ερμηνευτή, ενώ μια γνωστή μελαχρινή καλλονή έκανε χαμό στο Instagram με τις δικές της κινήσεις.

Η ίδια ξεχώρισε μέσα στο πλήθος, που είχε αρχίσει να χορεύει μαζικά υπό τους ήχους του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος της ζήτησε να πλησιάσει κι εκείνη ξεκίνησε… να λικνίζεται με τον Γιώργο Λιάγκα, βάζοντας «φωτιά» στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, με τους συντελεστές να παθαίνουν πλάκα από το «μεθυστικό» της χορό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share