Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει ζεϊμπέκικα- Όταν την είδαμε να χορεύει μείναμε "κάγκελο"

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

2 Οκτωβρίου 2020 13:49
Την έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει ζεϊμπέκικα- Όταν την είδαμε να χορεύει μείναμε

Ποιος είπε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να χορέψει ένα βαρύ και τίμιο ζεϊμπέκικο; Τρανό παράδειγμα η κυρία του παρακάτω βίντεο.

Ήταν πολλά χρόνια πριν όταν στο ALTER υπήρχε η εκπομπή "Το πάρτι της ζωής σου" και φιλοξένησε την Κατερίνα Στανίση. Η λαϊκή τραγουδίστρια πριν πάρει το μικρόφωνο χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Σίγουρα όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε να δει, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο ενός πρώην παίκτη του Survivor.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο της Κατερίνας Στανίση:

Αυτός ο χορός είναι το καλύτερο μάθημα για όσους νομίζουν ότι χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο

Πολλοί έχουν, ενδεχομένως, την εντύπωση πως χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο, καθώς πρόκειται για έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης, αλλά και πάλι υπάρχει αντικειμενικότητα, με τον χορό αυτό να αποτελεί το καλύτερο μάθημα.

Το ζεϊμπέκικο είναι τρόπος έκφρασης της ψυχής και μονό αυτή πρέπει να χορεύει τα αισθήματα της. Αυτή υποδεικνύει, επί της ουσίας, το πώς θα το χορέψεις σωστά και οφείλεις να το νιώθεις, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να παραδίδει μάθημα χορού και… καρδιάς, όπως έκανε γυναίκα «φωτιά» που έριξε το διαδίκτυο.

Ο διάσημος χορευτής σηκώθηκε να χορέψει, στην παρέα του, τη «Συντέλεια του κόσμου», του Λευτέρη Μυτιληναίου, με τον ίδιο να μας αφήνει άφωνους με τις ικανότητές του, δείχνοντας το λόγο, που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του είδους του, κάνοντάς μας να… μη θέλουμε ο χορός του να τελειώσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Κέρδισε το χρυσό και πανηγυρίζει - Το ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο του Ολυμπιονίκη που ξεσήκωσε όλο τον κόσμο

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πάμπολλα και δεν ήταν λίγα αυτά που μας άφησαν άφωνους, αλλά σίγουρα κάτι αντίστοιχο με το ζεϊμπέκικο αυτού του Ολυμπιονίκη δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Μελισσανίδη που δεν δίστασε μέσα σε ένα κατάμεστο στάδιο στο Λος Άντζελες να τιμήσει τη χώρα του χορεύοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο Ολυμπιονίκης όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε και σίγουρα ο χορός του έμεινε χαραγμένος στη μνήμη όλων των θεατών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον ιδιαίτερο χορό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share