Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτης του Survivor Τα έκανε όλα "γυαλιά καρφιά" με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο

Μοναδικός!

1 Οκτωβρίου 2020 12:49
Πρώην παίκτης του Survivor Τα έκανε όλα

Ο Μάριος Πρίαμος αν μη τι άλλο ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor γι' αυτό άλλωστε έφτασε και μέχρι τον τελικό. Όσο παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης τον είχαμε δει να αγωνίζεται, να τρέχει, να απαντάει σε κουίζ ερωτήσεων, ακόμη και να τραγουδάει. Σίγουρα όμως δεν τον είχαμε δει να χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η άλλοτε συμπαίκτρια του επισκέφθηκε ο Κύπριος και ύστερα από πρόκληση της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να προκαλέσει το απόλυτο χάος με τις χορευτικές του φιγούρες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αναπάντεχο ζεϊμπέκικο αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο ενός Ολυμπιονίκη.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο του Μάριου Πρίαμου:

Αυτός ο χορός είναι το καλύτερο μάθημα για όσους νομίζουν ότι χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο

Πολλοί έχουν, ενδεχομένως, την εντύπωση πως χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο, καθώς πρόκειται για έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης, αλλά και πάλι υπάρχει αντικειμενικότητα, με τον χορό αυτό να αποτελεί το καλύτερο μάθημα.

Το ζεϊμπέκικο είναι τρόπος έκφρασης της ψυχής και μονό αυτή πρέπει να χορεύει τα αισθήματα της. Αυτή υποδεικνύει, επί της ουσίας, το πώς θα το χορέψεις σωστά και οφείλεις να το νιώθεις, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να παραδίδει μάθημα χορού και… καρδιάς, όπως έκανε γυναίκα «φωτιά» που έριξε το διαδίκτυο.

Ο διάσημος χορευτής σηκώθηκε να χορέψει, στην παρέα του, τη «Συντέλεια του κόσμου», του Λευτέρη Μυτιληναίου, με τον ίδιο να μας αφήνει άφωνους με τις ικανότητές του, δείχνοντας το λόγο, που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του είδους του, κάνοντάς μας να… μη θέλουμε ο χορός του να τελειώσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share