Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος φρικάρει μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του

Συγκλονιστικό!

1 Οκτωβρίου 2020 07:22
Σκύλος φρικάρει μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο γερμανικός ποιμενικός τα χάνει τελείως όταν γυρνά πίσω του και δεν βλέπει τον ιδιοκτήτη του. Ένα βίντεο με ένα χαριτωμένο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Μόλις δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε τον λόγο.

Ο ιδιοκτήτης του γερμανικού ποιμενικού αποφάσισε να πάνε μαζί βόλτα, όπως άλλωστε κάνουν κάθε μέρα. Εκείνη την μέρα όμως έγινε κάτι που σίγουρα ο σκύλος δεν το περίμενε. Το αφεντικό του αποφάσισε να του κάνει μια φάρσα.

Αφού περπάτησαν αρκετή ώρα, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο και να κάνει πλάκα στον τετράποδο φίλο του. Ο σκύλος προχωρά μπροστά, συνεχίζει και κάποια στιγμή κοιτά πίσω του να βεβαιωθεί ότι είναι εκεί το αφεντικό του. Μόλις συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εκεί, αρχίζει και φρικάρει και τον ψάχνει παντού! Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια του!

«Κάπως έτσι ένιωθα και εγώ όταν έχανα τη μαμά μου στο σούπερ μάρκετ!», σχολιάζει ένας χρήστης στο Youtube, ενώ άλλος δηλώνει: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα. Το καημένο το σκυλάκι…».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share