Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Σοκαριστικό

28 Σεπτεμβρίου 2020 18:37
Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

Σπαρακτική σκηνή: Σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο (Video)

Σπαρακτική είναι μία σκηνή, όπου ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χουαντσάγιο στο Περού. Δυο αδέσποτα σκυλιά περνούσαν τη λεωφόρο Μαριατεγκούι.

Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα δεν πρόλαβε να σταματήσει και χτύπησε το ένα σκυλί, άσχημα. Όπως κατέγραψαν οι περαστικοί, το σκυλί που δεν χτυπήθηκε προσπαθεί σαν να είναι άνθρωπος να επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του.

Η προσπάθεια του όμως είναι καταδικασμένη. Ο φίλος του δεν πρόκειται να ξυπνήσει. Κάποιος περαστικός κοντοστέκεται και λέει «φτωχό μου σκυλάκι». Έχει δει τι έχει συμβεί. Επίσης, δείτε ένα βίντεο που θα σας ραγίσει την καρδιά: Αδέσποτος σκύλος ζητιανεύει για λίγο φαΐ από πόρτα σε πόρτα, κρατώντας το πιατάκι του στο στόμα.

Αρχικά ο σκύλος πατάει την κοιλιά του άλλου σκύλου σαν να του κάνει μαλάξεις. Όταν βλέπει ότι αυτό δεν πετυχαίνει πηγαίνει από την άλλη πλευρά του σώματος του φίλου του κοιτάζει την κάμερα και γαυγίζει σαν να ζητάει βοήθεια από τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Κανείς δεν βοηθάει.

Τη συνέχεια δεν την ξέρουμε διότι εκείνος που τραβούσε το βίντεο εμφανώς συγκινημένος σβήνει την κάμερα. Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπων. Κάποιος μάλιστα έγραψε: «Ελπίζω κάποια μέρα οι άνθρωποι να γίνουμε άνθρωποι και να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους μικρούς αγγέλους».

Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδραση του σκύλου; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)

Λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση! Ο σκύλος είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση που έχουμε δει ποτέ.

Δείτε το στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Ενώ, σε μία σπαρακτική ιστορία, μία σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια. Τότε ξαφνικά μυρίζει κάτι και αλλάζουν όλα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share