Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που "έβαλε φωτιά" στο Instagram

"Ζαλίζει" με το χορό της

28 Σεπτεμβρίου 2020 12:20
Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και δύο μέτρα καλλονή.

Ήταν λίγο καιρό πριν και συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στο My Style Rocks και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο καλά περνάει στα γυρίσματα του σόου.

Με ένα αποκαλυπτικό μίνι λοιπόν χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι, συνοδευόμενη από το Λάκη Γαβαλά και όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram "πήρε φωτιά". Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη να χορεύει, δείτε εδώ ένα τσιφτετέλι από τα... παλιά!

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

Αναστέναξε το κλαρίνο: Ξανθιά καλλονή χορεύει τσιφτετέλι που κολάζει τον οργανοπαίκτη και… όλη την πίστα στο γλέντι

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά, τα οποία κολάζουν… μέχρι και Άγιο, σαν αυτό της πανέμορφης τραγουδίστριας που τρέλανε όλο το πλατό, αλλά σε αυτή την περίπτωση μέχρι… και το κλαρίνο αναστέναξε εξαιτίας της ξανθιάς καλλονής, που έκανε χαμό χορεύοντας τον οργανοπαίκτη και μαζί όλη την πίστα στο γλέντι.

Ο παίκτης του κλαρίνου ξεκίνησε το σόλο του στο πανηγύρι και στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε άμεσα η γυναίκα, η οποία σηκώθηκε και μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους, μαζί με τον Κώστα Αριστόπουλο, που φαινόταν να… χαζεύει τη στιγμή που επίσης γοήτευε με το πνευστό του.

Η Γωγώ Ρωμαίου, όπως λένε την κοπέλα, ήταν ωστόσο εκείνη που έκλεψε την παράσταση χάρη σε αυτό το τσιφτετέλι της, που ανέβασε… τη θερμοκρασία στην πίστα.

Δείτε το βίντεο:

Δακρύσαμε με το ακραίο τσιφτετέλι που άφησε «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσε τον κόσμο

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά και όχι πάντα… τέλεια. Υπάρχουν κι αυτά, όπου… δακρύζουμε από τα γέλια, όπως έγινε στην περίπτωση αυτού του εξαιρετικά ευχάριστου ανθρώπου, ο οποίος ξεσήκωσε μεν τον κόσμο, αλλά άφησε παράλληλα «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην περάσει.

Ο Χρήστος Καλλιμάνης είναι μια εξαιρετικά διάσημη περίπτωση ανθρώπου, που εκτελεί το συγκεκριμένο χορό και είχε διαλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί στο τισφτετέλι να μην έφτασε, εξαιτίας της απόρριψης από τους κριτές, αλλά μετά από λαϊκή απαίτηση, με τον Χρήστο Φερεντίνο να… σιγοντάρει, τελικά το χόρεψε.

Ο ίδιος έκανε το κοινό να τον αποθεώσει με τον χορό του, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από… εντυπωσιακός, αλλά ούτε κι εκεί συγκινήθηκαν οι κριτές, οι οποίοι του είπαν πως έχει μεν ψυχή, αλλά όχι και το ταλέντο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share