Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λιώσαμε με το πιο επικό τσιφτετέλι που έκλεψε την παράσταση και απογείωσε το γλέντι

Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσουμε ποτέ

26 Σεπτεμβρίου 2020 15:00
Λιώσαμε με το πιο επικό τσιφτετέλι που έκλεψε την παράσταση και απογείωσε το γλέντι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη στιγμή που άπαντες χόρευαν σε ένα γλέντι σε πανηγύρι, ένας άνδρας ξεκίνησε να χορεύει… μόνος του, κλέβοντας την παράσταση με ένα επικό τσιφτετέλι, το οποίο μας έκανε… να λιώσουμε.

Ο χορός είχε ξεκινήσει και… τα αίματα άναψαν στο ελληνικό νησί, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με τον εν λόγω κύριο να επιλέγει να το «απογειώσει», χάρη σε ένα από τα πιο υπέροχα τσιφτετέλια που έχουμε δει και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε, όπως εκείνο της καλλονής τραγουδίστριας που «κόλασε» άπαντες στο πλατό της εκπομπής.

Ήταν φυσιολογικό, βέβαια, να κερδίσει όλη την προσοχή, με τον ίδιο να μη διστάζει να… λικνίσει το κορμί του και να κάνει άπαντες να αρχίσουν να τον αποθεώνουν για τις μοναδικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

Δακρύσαμε με το ακραίο τσιφτετέλι που άφησε «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσε τον κόσμο

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά και όχι πάντα… τέλεια, σαν αυτό νεαρής ηθοποιού που τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Υπάρχουν κι αυτά, όπου… δακρύζουμε από τα γέλια, όπως έγινε στην περίπτωση αυτού του εξαιρετικά ευχάριστου ανθρώπου, ο οποίος ξεσήκωσε μεν τον κόσμο, αλλά άφησε παράλληλα «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην περάσει.

Ο Χρήστος Καλλιμάνης είναι μια εξαιρετικά διάσημη περίπτωση ανθρώπου, που εκτελεί το συγκεκριμένο χορό και είχε διαλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί στο τισφτετέλι να μην έφτασε, εξαιτίας της απόρριψης από τους κριτές, αλλά μετά από λαϊκή απαίτηση, με τον Χρήστο Φερεντίνο να… σιγοντάρει, τελικά το χόρεψε.

Ο ίδιος έκανε το κοινό να τον αποθεώσει με τον χορό του, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από… εντυπωσιακός, αλλά ούτε κι εκεί συγκινήθηκαν οι κριτές, οι οποίοι του είπαν πως έχει μεν ψυχή, αλλά όχι και το ταλέντο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share