Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η λεβεντιά δεν έχει ηλικία: Ο 63χρονος μερακλής που χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο

Υπέροχος

26 Σεπτεμβρίου 2020 14:51
Η λεβεντιά δεν έχει ηλικία: Ο 63χρονος μερακλής που χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λεβεντιά δεν έχει ηλικία κι ένας 63χρονος… μερακλής άνδρας μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά, χορεύοντας το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο εν λόγω άνδρας μας τρέλανε, χορεύοντας το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο σε ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, με όσους βρίσκονταν μαζί του στη σκηνή, αλλά και το κοινό που τους παρακολουθούσε, αποφασίζοντας να… μερακλώσει άπαντες, ενώ το πιο ξεσηκωτικό το έχουμε δει σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Σηκώθηκε, λοιπόν, και μας θύμισε… τον παλιό καλό καιρό με τις φοβερές του κινήσεις, χορεύοντας ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, που όμοιό του ελάχιστα έχουμε δει. Κι επειδή τα λόγια περισσεύουν, καλό είναι να το δείτε κι εσείς, καθώς συγκινεί με την παλικαριά του.

Δείτε το βίντεο:

Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… αντρίκειο ζεϊμπέκικο και μας αφήνει άναυδους

Πολλοί θεωρούν, ότι το ζεϊμπέκικο είναι ένας ανδρικός χορός, αλλά και οι γυναίκες μπορούν, φυσικά, να τον χορέψουν και να δημιουργήσουν εξαιρετική εντύπωση, όπως έκανε κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που χόρεψε… το πιο αντρίκειο από όλα και μας άφησε άναυδους.

Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», πολλοί είναι αυτοί που έχουν φανερώσει τα χαρίσματά τους, άλλοι στην φωνή κι άλλοι στον χορό. Κι αν η Μαρία Σταφυλοπάτη ήταν ήδη γνωστή για την ξεχωριστή φωνή της, τότε… πάθαμε πλάκα βλέποντάς την να σηκώνεται και να χορεύει ένα εκπληκτικό ζεϊμπέκικο, το οποίο και… μεράκλωσε όλο το πλατό.

Η συνάδελφός της, Λιζέτα Καλημέρη, ξεκίνησε να τραγουδά το «Μη μου ξαναφύγεις πια», έναν από τους ύμνους της Σωτηρίας Μπέλλου σε δημιουργία Βασίλη Τσιτσάνη, με την Σταφυλοπάτη άμεσα να ξεκινά να χορεύει και να αποθεώνεται, δικαίως, στο τέλος, έχοντας δείξει… λεβεντιά στην κίνησή της και κάνοντας, σίγουρα, τη διαφορά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share