Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απλώνει πούδρα στα πόδια της και την αφήνει για λίγο - Ο λόγος; Ευφυέστατος

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

25 Σεπτεμβρίου 2020 12:22
Απλώνει πούδρα στα πόδια της και την αφήνει για λίγο - Ο λόγος; Ευφυέστατος

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να τελειώνει όμως οι εξορμήσεις στις παραλίες δεν έχουν ακόμη σταματήσει. Τι μπορεί να συμβεί αν απλώσεις όμως στα πόδια σου λίγη πούδρα και πού μπορεί να χρησιμεύσει; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την πούδρα να χρησιμοποιείται σε ένα απίθανο μέρος, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τη χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας.

Δε θα ήταν τέλειο αν αφήναμε την άμμο εκεί που ανήκει αντί να την κουβαλήσουμε μαζί μας μέχρι το σπίτι;
Τον τρόπο για να το πετύχουμε αυτό μας δείχνει ένας στοργικός πατέρας στο παρακάτω βίντεο:

Γέμισε μια σακούλα με πούδρα κι έριξε μέσα μια τράπουλα - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι

Τι δουλειά μπορεί να έχει μια τράπουλα μέσα σε μια σακούλα με βρεφική πούδρα; Σίγουρα πολύ σημαντική αφού το αποτέλεσμα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η πούδρα αποδεικνύεται σωτήρια στα πιο περίεργα θέματα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε λίγη πούδρα στον κήπο σας.

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών με τράπουλα αυτό το κόλπο σίγουρα θα τους φανεί σωτήριο. Τα καινούργια τραπουλόχαρτα τείνουν συχνά να κολλάνε μεταξύ τους, οπότε βάλτε τα σε μια σακούλα με λίγη πούδρα, δώστε ένα ωραίο κούνημα και τελειώσατε! Θα τα κάνει πιο λεία και ευκολότερα στον χειρισμό.

Αυτή η μητέρα είναι εθισμένη στο τάλκ εδώ και 15 χρόνια! Μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μπουκάλι μέσα σε μια μέρα!

Έχουμε ακούσει για διάφορους εθισμούς, σε ναρκωτικές ουσίες, στο αλκοόλ, σε τυχερά παιχνίδια, ακόμα και σε τροφές. Πρόσφατα μας έκανε εντύπωση ο εθισμός ενός 22χρονου στις σέλφι! Στο άκουσμα όμως του εθισμού από τον οποίο πάσχει μια 44χρονη μητέρα πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η κυρία Άντερσον τα τελευταία 15 χρόνια έχει ξοδέψει περίπου £8.000 στην αγορά βρεφικής πούδρας,γνωστή ως "τάλκ" αλλά όχι για τα παιδιά της. Η 44χρονη μητέρα είναι εθισμένη σε αυτή τη πούδρα και μάλιστα την τρώει. Πλέον η ημερήσια κατανάλωσή της μπορεί να φτάσει και τα 200 γρ., μια συσκευασία ολόκληρη δηλαδή.

Παρ' όλο που γνωρίζει πως εκτός από κακό στην τσέπη της κάνει μεγαλύτερο κακό στην υγεία της κατά αυτόν τρόπο, εκείνη δεν σταματάει. Πλέον δεν είναι απλά μια ευχαρίστηση, είναι εθισμός μια και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αντέξει μακριά από την αγαπημένη της βρεφική πούδρα είναι μόλις δυο ημέρες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share