Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το πιο ξεσηκωτικό ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - "Κουφάθηκε" από τα σφυρίγματα

"Τρέλανε" όλο το πλατό

25 Σεπτεμβρίου 2020 11:43
Το πιο ξεσηκωτικό ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά -

"Τρελάθηκε" όλο το πλατό στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με το μοναδικό ζεϊμπέκικο της αγαπημένης ηθοποιού.

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά αλλά σίγουρα όχι κάτι αντίστοιχο. Το "τρελό" αυτό ζεϊμπέκικο δεν γινόταν να το χορέψει κάποια άλλη εκτός από τη Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου που έχει βαλθεί να "κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα" του Νίκου Μουτσινά όπως ο ίδιος λέει. Πώς προέκυψε όμως αυτός ο χορός;

Αφορμή ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου με την οποία από την περσινή σεζόν η Βάνια έχει ξεκινήσει μια άτυπη κόντρα καθώς η παρουσιάστρια από την Κρήτη είναι άκρως εντυπωσιακή και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Στη δική της εκπομπή εχθές χόρεψε λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου, κάτι το οποίο δεν μας παραξένεψε μιας και το έχει ξανακάνει, δείτε εδώ τη θεαματική της είσοδο στο πλατό με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Ωστόσο, ήταν η αφορμή για να... ανάψουν τα αίματα.

Η Ματίνα Νικολάου ήθελε να αποδείξει στην Ιωάννα Μαλέσκου πως χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο από εκείνη και μάλιστα μετά το τέλος του υπερπαραγωγικού χορού της δεν δίστασε να προτείνει να κάνει στην παρουσιάστρια ταχύρρυθμα μαθήματα.

Δείτε εδώ τον "τρελό" χορό της:

Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… αντρίκειο ζεϊμπέκικο και μας αφήνει άναυδους

Πολλοί θεωρούν, ότι το ζεϊμπέκικο είναι ένας ανδρικός χορός, αλλά και οι γυναίκες μπορούν, φυσικά, να τον χορέψουν και να δημιουργήσουν εξαιρετική εντύπωση, όπως έκανε κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που χόρεψε… το πιο αντρίκειο από όλα και μας άφησε άναυδους, όπως έγινε με τον άνδρα που ξεσήκωσε άπαντες με... τις κωλοτούμπες του.

Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», πολλοί είναι αυτοί που έχουν φανερώσει τα χαρίσματά τους, άλλοι στην φωνή κι άλλοι στον χορό. Κι αν η Μαρία Σταφυλοπάτη ήταν ήδη γνωστή για την ξεχωριστή φωνή της, τότε… πάθαμε πλάκα βλέποντάς την να σηκώνεται και να χορεύει ένα εκπληκτικό ζεϊμπέκικο, το οποίο και… μεράκλωσε όλο το πλατό.

Η συνάδελφός της, Λιζέτα Καλημέρη, ξεκίνησε να τραγουδά το «Μη μου ξαναφύγεις πια», έναν από τους ύμνους της Σωτηρίας Μπέλλου σε δημιουργία Βασίλη Τσιτσάνη, με την Σταφυλοπάτη άμεσα να ξεκινά να χορεύει και να αποθεώνεται, δικαίως, στο τέλος, έχοντας δείξει… λεβεντιά στην κίνησή της και κάνοντας, σίγουρα, τη διαφορά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share