Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην καραντίνα ξεκίνησε να δίνει την μπάλα στο σκυλάκι του - 7 μήνες μετά κάνει το απίστευτο

Τρομερές οι ικανότητές του

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:56
Στην καραντίνα ξεκίνησε να δίνει την μπάλα στο σκυλάκι του - 7 μήνες μετά κάνει το απίστευτο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απίστευτο είναι αυτό, που κάνει ένα σκυλάκι, όταν το αφεντικό του πετάει την μπάλα, με τις ικανότητές του ίσως να έπρεπε να είναι υπολογίσιμες ακόμη και από τις… μεγάλες ομάδες του μπάσκετ.

Ο Ντένι Κου δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο ίδιος πασάρει την μπάλα στο σκυλί του κι εκείνο με τη σειρά του… τη στέλνει στο καλάθι, με τον τρόπο που εκείνη καταλήγει στο πλεκτό να προκαλεί το θαυμασμό για το πώς έχει εκπαιδεύσει το κατοικίδιό του, ενώ φοβερό είναι αυτό που κάνει σκυλάκι με μια φίλη του.

Το σκυλάκι αυτό, βέβαια, δεν είναι μόνο σκόρερ, αλλά και… πασέρ, με τον Κου να το έχει προπονήσει εξαιρετικά στη διάρκεια της καραντίνας και να του κάνει ακόμη και alley oop.

Δείτε το βίντεο:

Σκυλάκι κλαίει σπαρακτικά με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του και ραγίζει καρδιές

O Kid Vinil ήταν ένας δημοφιλής τραγουδιστής της Βραζιλίας. Έπειτα από μεγάλη μάχη ωστόσο με μία ανίατη ασθένεια, ο 62χρονος πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Άφησε πίσω του θαυμαστές, φίλους, συγγενείς – και τον σκύλο του, Cosmo.

Ο Cosmo ήταν ο καλύτερος φίλος του τραγουδιστή και ήταν πάντα δίπλα του, οπότε ήταν λογικό να είναι εκεί στην κηδεία του. Ενώ πολλοί θρηνούσαν και τον αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους, ο Cosmo ήταν κάτω από το φέρετρο και έκλαιγε.

Τελικά, ένας εκ των φίλων του Kid Vinil σήκωσε τον Cosmo πάνω προκειμένου να μπορέσει να δει για μία τελευταία φορά το αφεντικό του. Το βλέμμα στο πρόσωπο του σκυλιού τα λέει όλα. Καθώς ο Cosmo τον αποχαιρετούσε για μία τελευταία φορά, οι παρευρισκόμενοι δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Άλλο ένα τέλειο παράδειγμα το οποίο δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη την οποία έχουν τα σκυλιά για τους ανθρώπους που τα φροντίζουν – μία αγάπη τόσο δυνατή που συνεχίζει ακόμα και ύστερα από τον θάνατο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share