Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεμείνατε από ανοιχτήρι; Το κόλπο για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρα με... ένα χαρτί (Video)

Απίθανο τρικ

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:08
Ξεμείνατε από ανοιχτήρι; Το κόλπο για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρα με... ένα χαρτί (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στους περισσότερους από εμάς αν όχι και σε όλους μας, έχει συμβεί να θέλουμε να απολαύσουμε ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι μπύρα αλλά να μην βρίσκουμε το ανοικτήρι.

Βέβαια, πολλοί θα υποστηρίξουν πως μπορούν όλα να λυθούν μ’ έναν αναπτήρα ή μ’ ένα πιρούνι ή ακόμα και με ένα μαχαίρι, ωστόσο, σας έχουμε μία εξαιρετική λύση, στην οποία θα χρειαστείτε μόνο ένα χαρτί και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την... καταστροφή τμήματος του αναπτήρα ή να χαλάσει κάποιο από τα πιρούνια σας. Ενώ, με αυτόν τρόπο μπορείς να ανοίξεις μια μπύρα με...μπανάνα!

Μάλιστα, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη… τεχνική για να μπορέσετε να φτιάξετε την «δημιουργία» που θα σας προτείνουμε.

​Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να διπλώνετε σιγά σιγά το χαρτί κατά μήκος. Μόλις τελειώσετε διπλώστε το χαρτί άλλες δύο φορές.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο τύπος κλωτσάει τον πάτο μιας μπύρας! Το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει!

Το να ανοίξει κάποιος ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα κι έχουμε δει διάφορες τεχνικές. Άλλοι το ανοίγουν με αναπτήρα, άλλοι με κουτάλι, άλλοι τη χτυπούν στο τραπέζι, ακόμα και με τα δόντια μπορούν κάποιοι. Βέβαια, ένας παράδοξος τρόπος που σας έδειξε πρόσφατα το Athensmagazine.gr ήταν ο ακατανόητος τρόπος που μπορείς να ανοίξεις μια μπύρα με μια μπανάνα!

Το κατόρθωμα όμως αυτού του τύπου από τη Μελβούρνη είναι κάτι πραγματικά απίστευτο! Είδαμε το βίντεο και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Θα συνιστούσαμε να μην το δοκιμάσετε!

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Παράλυτος άνδρας ανοίγει ένα κουτάκι μπύρας με τη δύναμη της σκέψης!

Ο Erik G. Sorto, έμεινε παράλυτος από τον λαιμό και κάτω πριν από 12 χρόνια ύστερα από ένα τροχαίο, όταν ήταν 20 ετών.

Σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπόρεσε να δώσει με τη σκέψη του εντολή σε έναν βραχίονα και να του φέρει το μπουκάλι στο στόμα και να πιει μπύρα.

Ηλεκτρόδια είχαν συνδεθεί στο κεφάλι του και από κει σε έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή. Οι σκέψεις του με αλγόριθμους, γινόντουσαν εντολές και ο βραχίονας τις εκτελούσε.

Δείτε τη χαρά του όταν το καταφέρνει…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share