Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… αντρίκειο ζεϊμπέκικο και μας αφήνει άναυδους

Φοβερή!

24 Σεπτεμβρίου 2020 13:31
Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… αντρίκειο ζεϊμπέκικο και μας αφήνει άναυδους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί θεωρούν, ότι το ζεϊμπέκικο είναι ένας ανδρικός χορός, αλλά και οι γυναίκες μπορούν, φυσικά, να τον χορέψουν και να δημιουργήσουν εξαιρετική εντύπωση, όπως έκανε κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που χόρεψε… το πιο αντρίκειο από όλα και μας άφησε άναυδους, όπως έγινε με τον άνδρα που ξεσήκωσε άπαντες με... τις κωλοτούμπες του.

Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», πολλοί είναι αυτοί που έχουν φανερώσει τα χαρίσματά τους, άλλοι στην φωνή κι άλλοι στον χορό. Κι αν η Μαρία Σταφυλοπάτη ήταν ήδη γνωστή για την ξεχωριστή φωνή της, τότε… πάθαμε πλάκα βλέποντάς την να σηκώνεται και να χορεύει ένα εκπληκτικό ζεϊμπέκικο, το οποίο και… μεράκλωσε όλο το πλατό.

Η συνάδελφός της, Λιζέτα Καλημέρη, ξεκίνησε να τραγουδά το «Μη μου ξαναφύγεις πια», έναν από τους ύμνους της Σωτηρίας Μπέλλου σε δημιουργία Βασίλη Τσιτσάνη, με την Σταφυλοπάτη άμεσα να ξεκινά να χορεύει και να αποθεώνεται, δικαίως, στο τέλος, έχοντας δείξει… λεβεντιά στην κίνησή της και κάνοντας, σίγουρα, τη διαφορά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο της... νέας εποχής - Χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκαν κάποιοι άνθρωποι για να χορέψουν ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε ο Κώστας Μακεδόνας σε παραλιακό μαγαζί της Καβάλας... Πρόκειται για το ζεϊμπέκικο της νέας εποχής!

Συγκεκριμένα, οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού, δεν άφησαν τους πελάτες ενός μαγαζιού να το διασκεδάσουν, όπως ήθελαν, καθώς όποτε κάποιος επιχειρούσε να σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στο τραπέζι του.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι βρήκαν τον τρόπο. Όσοι φορούσαν το μαγιό τους, μπήκαν στη θάλασσα και ξεκίνησαν το χορό. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, κάτω από το μαγαζί που τραγουδούσε ο Κώστας Μακεδόνας όχι μόνο απόλαυσαν το μπάνιο μετά μουσικής, αλλά έριξαν και μία ζεμπεκιά στο νερό.

Δείτε και μόνοι σας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share