Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Δακρύσαμε με το ακραίο τσιφτετέλι που άφησε «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσε τον κόσμο

Τρομερός!

24 Σεπτεμβρίου 2020 10:54
Δακρύσαμε με το ακραίο τσιφτετέλι που άφησε «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσε τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά και όχι πάντα… τέλεια, σαν αυτό νεαρής ηθοποιού που τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Υπάρχουν κι αυτά, όπου… δακρύζουμε από τα γέλια, όπως έγινε στην περίπτωση αυτού του εξαιρετικά ευχάριστου ανθρώπου, ο οποίος ξεσήκωσε μεν τον κόσμο, αλλά άφησε παράλληλα «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην περάσει.

Ο Χρήστος Καλλιμάνης είναι μια εξαιρετικά διάσημη περίπτωση ανθρώπου, που εκτελεί το συγκεκριμένο χορό και είχε διαλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί στο τισφτετέλι να μην έφτασε, εξαιτίας της απόρριψης από τους κριτές, αλλά μετά από λαϊκή απαίτηση, με τον Χρήστο Φερεντίνο να… σιγοντάρει, τελικά το χόρεψε.

Ο ίδιος έκανε το κοινό να τον αποθεώσει με τον χορό του, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από… εντυπωσιακός, αλλά ούτε κι εκεί συγκινήθηκαν οι κριτές, οι οποίοι του είπαν πως έχει μεν ψυχή, αλλά όχι και το ταλέντο.

Δείτε το βίντεο:

Ακόμη κλαίμε από τα γέλια: Το αδιανόητο τσιφτετέλι Έλληνα στιχουργού που έκανε τους πάντες να γονατίσουν

Ακόμη… κλαίμε από τα γέλια με το αδιανόητο τσιφτετέλι αγαπημένου Έλληνα στιχουργού, ο οποίος έκανε τους πάντες να γονατίσουν μαζί με τον… κάτι σαν χορό που έκανε η τραγουδίστρια, η οποία τον ακολουθούσε στην μπάντα του.

Τέτοια τσιφτετέλια έχουμε δει αρκετά, αλλά αν ο Γιάννης Ζουγανέλης αποφασίσει να κάνει κάτι, τότε δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας σαν ανάμνηση, μόλις το παρακολουθήσουμε. Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης διαπρέπει πάντα για τις δημιουργίες του, αλλά και τους αυθορμητισμούς της στιγμής, όπως έκανε στο θέατρο «Μυθωδία» του Ρεθύμνου.

Ο ίδιος ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι του, όπου μάλιστα έπαιξε και… όργανο για τις ανάγκες του τσιφτετελιού, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές σε όσους τον παρακολούθησαν και δείχνοντας για ακόμη μια φορά, ότι πρόκειται για έναν από τους απολαυστικούς ανθρώπους του είδους του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share