Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδραση του σκύλου; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)

Απίστευτη αντίδραση

24 Σεπτεμβρίου 2020 09:09
Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδραση του σκύλου; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση! Ο σκύλος είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση που έχουμε δει ποτέ.

Δείτε το στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Ενώ, σε μία σπαρακτική ιστορία, μία σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια. Τότε ξαφνικά μυρίζει κάτι και αλλάζουν όλα!

Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από το φούρνο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε

Το σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω, έτρωγε οτιδήποτε υπήρχε στο σπίτι όταν έλειπαν τα αφεντικά του και όλοι απορούσαν πως τα κατάφερνε.

Έβαλαν, λοιπόν, κρυφή κάμερα στην κουζίνα, έκρυψαν κομμάτια κοτόπουλου στο φούρνο μικροκυμάτων και περίμενα να δουν τι κάνει ο σκύλος τους. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα μας άφησε όλους άφωνους, όπως συνέβη και με έναν ακόμα σκύλο που έμεινε μόνος στο σπίτι.

Δείτε τι έκανε ο τετράποδος φίλος στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

87χρονη γιαγιά γλίστρησε κι έπεσε στα χιόνια - Τότε ο σκύλος του γείτονα έκανε το απίστευτο

Πάντα όταν χειμωνιάζει ο καιρός φέρνει μαζί του μερικά επικίνδυνα στοιχεία για την καθημερινότητά μας. Από τους ολισθηρούς δρόμους μέχρι τα κρυοπαγήματα, οι κίνδυνοι του χειμώνα δεν πρέπει να αγνοηθούν. Δεδομένου του σκληρού χειμώνα που αντιμετωπίσαμε αυτό το έτος, δεν αποτελεί έκπληξη πόσα ατυχήματα συνέβησαν. Η 87χρονη αυτή γιαγιά ήταν ένα τέτοιο θύμα των ψυχρών συνθηκών.

Η Νορίν σκέφτηκε ότι θα είναι ασφαλής να βγει μέσα στο κρύο για να βάλει φαγητό στα πουλάκια. Δυστυχώς, το έργο αποδείχτηκε πολύ επικίνδυνο γι ‘αυτήν. Την επόμενη μέρα ο σκυλάκος του γείτονα ήταν πολύ ανήσυχος και γάβγιζε τραβώντας το πατζάκι του ιδιοκτήτη του.

Όταν ο Τιμ συνειδητοποίησε ότι συνέβαινε κακό, ενθάρρυνε το σκυλάκο να τον οδηγήσει στο πρόβλημα. Τα μεσάνυχτα οδήγησε τον Τιμ στην άλλη πλευρά του σπιτιού, όπου η άτυχη γιαγιάκα βρισκόταν αβοήθητη στο έδαφος.

Ο Τιμ την σήκωσε την έβαλε στο σπίτι, της έδωσε ζεστές κουβέρτες και ένα ζεστό ρόφημα. Ευτυχώς, η Νορίν δεν υπέστη τραύματα ή κρυοπαγήματα. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τον Τιμ, την οικογένειά του και το πανέξυπνο σκυλάκι του. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πέταξε το σκύλο της στα σκουπίδια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share