Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Είναι ένα αληθινό έγκλημα": Ο Τάσος Δούσης ξεσπά και αποκαλύπτει!

"Αυτό που συμβαίνει στο Big Brother μας..."

23 Σεπτεμβρίου 2020 17:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Big Brother έχει μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών και σίγουρα είναι κάτι όχι και τόσο... κολακευτικό για τους Έλληνες τηλεθεατές!

Για αυτή την "μάστιγα" δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instragam! Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να το παίξει κάποιος κουλτουριάρης, επεσήμανε πως αυτό που συμβαίνει με το Big Brother μας πηγαίνει 30 χρόνια πίσω και αυτό δεν είναι κάτι απλό!

Μάλιστα ο Τάσος Δούσης το χαρακτηρίζει ως ένα αληθινό έγκλημα! Ο λόγος; Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Μένει να γίνει κανα σεισμός 58 Ρίχτερ! Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα..."

Έξαλλος με την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας και το "γλείψιμο" που πέφτει στην κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μετράει αντίστροφα τις μέρες για να φύγει το 2020 τονίζοντας (χαριτολογώντας) πως δεν θα του κάνει εντύπωση κανα σεισμός 58 (!!!) Ρίχτερ στην Ελλάδα! Παράλληλα και με αφορμή τα νέα μέτρα ζητάει ένα... έλεος από όλα τα Μέσα που δεν έχουν σταματήσει λεπτό να "γλείφουν" τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όμως δεν γίνεται να βλέπουμε τα πάντα τέλεια!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ όλα τα ΜΜΕ "γλείφουν" τόσο πολύ την κυβέρνηση που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα έλεγε φτάνει!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share