Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η σκυλίτσα έχει… τον τρόπο να αποφεύγει τις τιμωρίες - Μόλις καταλάβετε θα κλάψετε

Έτσι μένει... στο απυρόβλητο

23 Σεπτεμβρίου 2020 15:49
Αυτή η σκυλίτσα έχει… τον τρόπο να αποφεύγει τις τιμωρίες - Μόλις καταλάβετε θα κλάψετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό, που κάνει μια σκυλίτσα, προκειμένου να αποφεύγει τις τιμωρίες και μόλις δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε πως πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο, ώστε να βρίσκεται… στο απυρόβλητο.

Τα σκυλιά είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ζώων, καθώς δεν είναι μόνο στις περισσότερες περιπτώσεις η καλύτερη παρέα ενός ανθρώπου, αλλά πολλές φορές τους συγχωρούμε… τις σκανταλιές με διάφορες δικαιολογίες. Η Νόβα έχει την καλύτερη από όλες, ενώ φοβερό είναι αυτό που κάνει μαμά σκυλίτσα, για να προστατεύσει το μωρό της.

Κάθε φορά, που η ίδια κάνει κάποια ζημιά και το αφεντικό της την φωνάζει, βγάζει το πιο αστραφτερό χαμόγελο, με σκοπό να επικεντρωθεί σε αυτό και όχι τη ζημιά της. Και πώς να μην κοιτάζεις αυτό το απίθανο χαμόγελο, που προέρχεται από τα καλύτερα όνειρα των διαφημιστικών εταιρειών για… κάτασπρα δόντια;

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Αυτή η σκυλίτσα βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο - Τότε συνέβη το απίστευτο

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε σκυλίτσα, η οποία βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο, αλλά τελικά κατάφερε να ζήσει, χάρη σε κάτι υπέροχο που έγινε και της άλλαξε τη ζωή.

Η σκυλίτσα αυτή είχε μείνει κόκκαλο και φαινόταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, όταν τελικά μια περαστική σταμάτησε και την πήρε από το δρόμο, για να την οδηγήσει αρχικά στον κτηνίατρο και ύστερα στο σπίτι της, αποφασίζοντας να την υιοθετήσει.

Στην αρχή, βέβαια, όπως είναι απολύτως λογικό, η ταλαιπωρημένη και κακοποιημένη σκυλίτσα φοβόταν και κρυβόταν ακόμη και πίσω από τον καναπέ. Με τον καιρό να περνά, όμως, η πορεία της γινόταν ολοένα καλύτερη και, στο τέλος, η σχέση της με το αφεντικό της έγινε υπέροχη.

Δείτε το βίντεο:

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share