Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένας άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο - Κάνει κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τους πάντες

Συγκλονιστικός!

23 Σεπτεμβρίου 2020 10:50
Ένας άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο - Κάνει κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παλιό, διαχρονικό αλλά... κορυφαίο! Σε παλαιότερη συναυλία του Παντελή Θαλασσσινού στην Πάρο ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν πίσω από τη σκηνή δε μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι "Μη μου ξαναφύγεις πια" και έτσι ακολουθώντας το ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς.

Μάλιστα, ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνθρωπος χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

"Μας έκλεψε τη δόξα" δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας, όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του. Εκτός όμως, από αυτό το συγκλονιστικό χορό, δείτε εδώ και το ζεϊμπέκικο της νέας... εποχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παντρεύτηκε ο πιο περιζήτητος εργένης και το γιορτάζει με ένα μερακλίδικο ζεϊμπέκικο

Αν δεν χορέψει ο γαμπρός ένα βαρύ ζεϊμπέκικο τότε ποιος; Ο χορός της ψυχής εκφράζει ταυτόχρονα χαρά και "νταλκά" και με ένα τέτοιο χορό γιόρτασε το γάμο του και ο γοητευτικός ηθοποιός.

Την εποχή των 90s, όταν πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό δεν υπήρχε γυναίκα που να μην τον ερωτευτεί και φυσικά όχι άδικα μιας και μιλάμε για έναν κούκλο. Ο λόγος, για τον Στράτο Τζώρτζογλου που πρόσφατα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και το γιόρτασαν μέχρι πρωίας.

Οι χοροί δεν έλειψαν από αυτή τη δεξίωση, από ρομαντικά μπλουζ σε αισθησιακά βαλς μέχρι και... βαριά ζεϊμπέκικα. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να γιορτάσει με ένα δικό του τρόπο και υπό τους ήχους του μπουζουκιού στο "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" χάρισε τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και στην γυναίκα του ένα μερακλίδικο χορό που φυσικά καταχειροκροτήθηκε. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν με ένα ζεϊμπέκικο θέλησε να γιορτάσει το γάμο του και ένας τραγουδιστής, δείτε τον εδώ.

Δείτε εδώ το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο του Στράτου Τζώρτζογλου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share