Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: "Μένει να γίνει κανα σεισμός 58 Ρίχτερ! Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα..."

"Σ' όλα τα κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ πέφτει..."

22 Σεπτεμβρίου 2020 13:53
Τάσος Δούσης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος με την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας και το "γλείψιμο" που πέφτει στην κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μετράει αντίστροφα τις μέρες για να φύγει το 2020 τονίζοντας (χαριτολογώντας) πως δεν θα του κάνει εντύπωση κανα σεισμός 58 (!!!) Ρίχτερ στην Ελλάδα! Παράλληλα και με αφορμή τα νέα μέτρα ζητάει ένα... έλεος από όλα τα Μέσα που δεν έχουν σταματήσει λεπτό να "γλείφουν" τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όμως δεν γίνεται να βλέπουμε τα πάντα τέλεια!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ όλα τα ΜΜΕ "γλείφουν" τόσο πολύ την κυβέρνηση που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα έλεγε φτάνει!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Για 400 πιτσιρίκια που έβαζαν στα club χωρίς μέτρα θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ": Ο Τάσος Δούσης ξεσπά και προειδοποιεί

Την άποψή του για τις κινήσεις της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα που ετοιμάζει εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

O γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε Πάρο και Αντίπαρο, μέσα από την εκπομπή του Εικόνες, ωστόσο πριν από αυτό δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εξελίξεις με τον κορωνοϊό!

Ο Τάσος Δούσης ξεκαθάρισε πως η οικονομία του κράτους δεν θα αντέξει ενδεχόμενο δεύτερο lockdown και δεν γίνεται να την πληρώσουμε όλοι επειδή 400 πιτσιρίκα γέμιζαν τα club χωρίς κανένα μέτρο!

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share