Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τους άκουσε όλη η πόλη: Γιόρτασε τη νίκη με ένα ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο

Μοναδικός!

21 Σεπτεμβρίου 2020 12:48
Τους άκουσε όλη η πόλη: Γιόρτασε τη νίκη με ένα ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και αντρίκειος και θέλει ψυχή για το χορέψεις. Αυτό ακριβώς απέδειξε και ο άσσος της μπάλας με το βαρύ του ζεϊμπέκικο.

Ο λόγος για τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κάρλος Ζέκα ο οποίος όχι μόνο έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα και ξέρει να μιλάει ελληνικά αλλά έχει μπει για τα καλά και στην ελληνική και στην ελληνική κουλτούρα και τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν διστάζει να χορέψει ένα από τα πιο βαριά ελληνικά ζεϊμπέκικα στα αποδυτήρια της Κοπεγχάγης με τον Πιέρο Σωτηρίου να αποθανατίζει τη στιγμή και να τη μοιράζεται μετά στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Ζέκα χόρεψε τον "Αετό" του Νότη Σφακιανάκη ενώ υπήρχαν και συμπαίκτες του που του χτυπούσαν παλαμάκια και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί! Ωστόσο, ένα ακόμη ζεϊμπέκικο προκάλεσε το απόλυτο χάος και είναι αυτό του πιο περιζήτητου γαμπρού, δείτε το εδώ.

Παντρεύει την καλύτερή του φίλη και "δίνει ρέστα" αφιερώνοντας της το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο

Ο γάμος είναι μια ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα όχι μόνο για το γαμπρό και τη νύφη αλλά και για τους φίλους. Με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο τίμησε ο γοητευτικός ηθοποιός τη φίλη και συνάδελφο του την ημέρα του γάμου της.

Ήταν περίπου 2 χρόνια πριν όταν η πανέμορφη ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη ενώθηκε με τον αγαπημένο της με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σαντορίνη. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο καλός της φίλος Αλέξανδρος Μπουρδούμης που για λίγο έκλεψε τις εντυπώσεις από τη λαμπερή νύφη.

Ο ηθοποιός είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους τόσο στην υποκριτική όσο και στον χορό, δείτε τον εδώ σε ένα ζεϊμπέκικο που προκαλεί ανατριχίλα. Αποφάσισε λοιπόν να το γιορτάσει και να εντυπωσιάσει ταυτόχρονα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με λεζάντα "ζεϊμπέκικο - swing" μιας και κατά τη γνώμη του η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική για ένα ζεϊμπέκικο.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share