Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και κατέληξε στη... φυλακή

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Σεπτεμβρίου 2020 15:17
Χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και κατέληξε στη... φυλακή

Στην Αίγυπτο ένα βίντεο με τσιφτετέλι που αναρτήθηκε στο instagram γνωστής χορεύτριας της χώρας, στάθηκε η αιτία να καταδικαστεί η εν λόγω χορεύτρια σε τρία χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 15.000 ευρώ λόγω παραβίασης του μουσουλμανικού νόμου.

Η γνωστή χορεύτρια του Belly dance, κατά την σύλληψη της, ισχυρίστηκε ότι το βίντεο υπεκλάπη από το τηλέφωνο της και αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο instagram, χωρίς αυτή να το γνωρίζει.

Οι αρχές του Κάιρο κατηγόρησαν την 42χρονη χορεύτρια για ανηθικότητα καθώς και ότι το βίντεο της παραβιάζει τους παραδοσιακούς θεσμούς της οικογένειας. Στην Ελλάδα βέβαια, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και τέτοιοι χοροί αποθεώνονται, δείτε εδώ το τσιφτετέλι που "βούλιαξε" τη Μύκονο.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral με τον πραγματικά υπέροχο χορό της 42χρονης που προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση στις αρχές της Αιγύπτου και όχι μόνο.

Το τσιφτετέλι που τρέλανε το Γιώργο Λιάγκα - Η ξανθιά καλλονή που του χορεύει και "ρίχνει" τo Instagram

Τη συνάδελφο του να χορεύει τσιφτετέλι ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό και το Instagram "πήρε φωτιά"!

Ήταν πριν περίπου 4 χρόνια όταν ακόμη ο διάσημος παρουσιαστής εργαζόταν στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο σταθμό Λάμψη 92,3 και φυσικά όχι μόνος μιας και στην εκπομπή του είχε για συντροφιά την καλλονή με την αισθησιακή φωνή που απ' ότι έδειξε έχει και άκρως αισθησιακά... λικνίσματα.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, που απ' ότι φαίνεται δεν την πτοεί καθόλου το πρωινό ξύπνημα και ίσα ίσα το χαίρεται και με το παραπάνω. Το πανέμορφο μοντέλο λικνίζεται μπροστά στην κάμερα του Γιώργου Λιάγκα και όπως ήταν αναμενόμενο "έριξε" το διαδίκτυο. Φυσικά, τα... ταλέντα της μας τα έχει ξαναδείξει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν βρέθηκε στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της:

"Αλληθωρίσαμε": Χορεύουν τσιφτετέλι με τα πιο καυτά μίνι και προκαλούν πανικό

Τον απόλυτο "πανικό" έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να "τρίζει".

Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι "κόλαση" μιας 40αρας. Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share