Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Για 400 πιτσιρίκια που έβαζαν στα club χωρίς μέτρα θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ": Ο Τάσος Δούσης ξεσπά και προειδοποιεί

Ξεκάθαρος ο Τάσος Δούσης!

18 Σεπτεμβρίου 2020 15:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την άποψή του για τις κινήσεις της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα που ετοιμάζει εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

O γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε Πάρο και Αντίπαρο, μέσα από την εκπομπή του Εικόνες, ωστόσο πριν από αυτό δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εξελίξεις με τον κορωνοϊό!

Ο Τάσος Δούσης ξεκαθάρισε πως η οικονομία του κράτους δεν θα αντέξει ενδεχόμενο δεύτερο lockdown και δεν γίνεται να την πληρώσουμε όλοι επειδή 400 πιτσιρίκα γέμιζαν τα club χωρίς κανένα μέτρο!

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Το θέμα δεν είναι να κάψουμε στην πυρά έναν ηλίθιο μα@@κα αλλά να..." - Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει το νούμερο ένα θέμα των ημερών!

Θέση για το νούμερα ένα θέμα των ημερών με τον σάλο που έχει προκύψει με το Big Brother και όχι μόνο πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης και παρουσιαστής της εκπομπής "Εικόνες", οι οποίες με την ευκαιρία μας ταξίδεψαν τελευταία στα μαγευτικά Χανιά, δεν γινόταν να μην πάρει θέση για όλο τον ντόρο που προέκυψε από την ηλίuια ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother!

Ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε σ' όλους τους "δικαστές" του πληκτρολογίου και ξεκαθάρισε πως εμείς έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Αλήθειες που δεν θα ακουστούν ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ

1. Για όλους τους «δικαστές» δημοσιογράφους, σχολιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιους κλπ του «σκουπιδιού» BIG BROTHER. Θα μιλούσατε έτσι καυστικά αν δουλεύατε στον όμιλο του ΣΚΑΙ;

2. Αφήστε,απαντώ εγώ για εσάς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όχι θα κάνατε(κάναμε)τις πάπιες και θα λέγαμε «γενικούρες» του τύπου... «Καταδικάζουμε το γεγονός,αλλά δεν έφταιγε το κανάλι κάποιο κοριτσάκι από την παραγωγή κλπ κλπ» Σωστά; Σωστά! Γιατί; Γιατί δεν είμαστε BBC και γιατί είμαστε ψευτόμαγκες. Μάγκας θα είναι η Κοσιώνη και ο Παπαχελάς άμα πουν ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ BIG BROTHER! Το άλλο με τον Τοτό!

3.Για άντρες. Όσοι το παίζετε εκφραστές του καλού, & του δικαίου.Πόσες φορές έχετε χτυπήσει και κακοποιήσει γυναίκα; Πόσες φορές έχετε διαβάλλει γυναίκα ότι δήθεν την «πήρατε». Και για να σοβαρευτούμε, σε μια οικογένεια η κόρη πρέπει να είναι της σχολής ήθος και τιμή και το αγόρι της σχολής «πασά μου δώσε πόνο» Από την οικογένεια ξεκινάει η ξεφτίλα μιας κοινωνίας!

4. Για γυναίκες. Πόσες φορές δεν έχετε «τιμωρήσει» το καλό παιδί επειδή παρά είναι καλός και έχετε ξαναγυρίσει στον αληταρά,δειλό και κάθαρμα που σας έχει κακοποιήσει; Πόσες από εσάς εξακολουθείτε να βλέπετε το εμετικό BIG BROTHER φανατικά ενώ κανονικά έπρεπε στο γυναικείο κοινό να έχει γράψει μηδέν; Απαντώ εγώ για εσάς το 25% στην χθεσινή τηλεθέαση;

5. Για τον ΣΚΑΙ που θέλει να γίνει το παλιό MEGA. Όποιος έχει τέτοιον στόχο και φέρνει προγράμματα σαν το BIG BROTHER πρέπει να είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικός. Πως είναι δυνατόν να προσπαθείς να γίνεις ένα σοβαρό κανάλι και να βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου; Πάει τώρα Κοσιώνη με BIG BROTHER;

6. Ποση διαφορά έχει το BIG BROTHER από το Masterchef, το GNTM, το Bachelor; Συγνώμη αν μου ξεφεύγει κάποιο «σκουπιδι» Η γνώμη μου; Ελάχιστη! Απλά αυτά τα ριάλιτι τα έχουν «πασπαλίσει» με «χρυσόσκονη. Και δεν έχουν live αλλά σε αυτά τα δήθεν σόου έχουν ακουστεί όχι και λίγα

7. Εν κατακλείδι το θέμα δεν είναι να κάψουμε στην πυρά έναν ηλίθιο μα@@κα αλλά να φύγετε όλοι εσείς μπροστά από την τηλεόραση όταν παίζει «σκουπίδια» χάθηκαν εκπομπές σαν τις #eikonesbytasosdousis Μπλέτσα, Μηχανή του χρόνου και πέστε και καμία άλλη γιατί εγώ κόλλησα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share