Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχει τραγουδήσει τα καλύτερα ζεϊμπέκικα - Όταν τα χορεύει όμως "τρέμει η γη"

Μοναδική!

18 Σεπτεμβρίου 2020 12:30
Έχει τραγουδήσει τα καλύτερα ζεϊμπέκικα - Όταν τα χορεύει όμως

Ποιος δεν έχει χορέψει το "Δεν θέλω τέτοιους φίλους" ή το "Αχάριστη καρδιά"; Η φωνή της αρκεί για να σε κάνει να σηκωθείς να χορέψεις ένα ζεϊμπέκικο με όλη σου την ψυχή.

Φυσικά και μιλάμε για τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για να δώσει μια συναυλία και την ώρα που ερμήνευε το νέο της κομμάτι "Χαρτοπόλεμος" είπε να ανάψει λίγο ακόμη το κέφι και να το χορέψει. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας χαρίζει μια τέτοια στιγμή, όλοι θυμόμαστε το ζεϊμπέκικο της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η λαμπερή τραγουδίστρια απέδειξε πως όχι μόνο μπορεί να ερμηνεύσει μερικά από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και να τα χορέψει. Όπως ήταν αναμενόμενο οι παρευρισκόμενοι σάστισαν από την σπάνια κίνηση της αλλά σίγουρα καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το απολαυστικό της ζεϊμπέκικο:

Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο - Βροχή τα λουλούδια από τον Μιχόπουλο

H Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο όμορφες, λαμπερές και συμπαθείς παρουσίες της ελληνικής showbiz και με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 7 χρόνια στη Μύκονο και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ακόμη και μετά από ένα γάμο κι ένα παιδί ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για την πανέμορφη ηθοποιό. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο και η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα χορεύοντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαμώνες του μαγαζιού ενθουσιάστηκαν μα ακόμη περισσότερο ο σύζυγός της που πραγματικά την "έπνιξε" στα λουλούδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός "τρελαίνει" κόσμο με το χορό της, δείτε την εδώ να χορεύει ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Λιώσαμε στα γέλια: Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο της ελληνικής τηλεόρασης

Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και μας έχει χαρίσει αμέτρητες "ιστορικές" σκηνές από διάφορες σειρές. Μια εκ των οποίων και το απόλυτο ζεϊμπέκικο που ακολουθεί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο βαρύ και ασήκωτο αλλά... ξεκαρδιστικό.

Το Σεπτέμβριο του 2005 είδαμε για πρώτη φορά στους δέκτες μας τη σειρά που αργότερα αγαπήθηκε όσο καμία άλλη και κέρδισε επάξια μια θέση στην καρδιά μας. Ο λόγος φυσικά για την κωμική σειρά 50-50 που μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Οι ιστορίες του Νικηφόρου, του Μίμη και του Παύλου μας κράτησαν συντροφιά μέχρι και το 2011. Έκτοτε, οι επαναλήψεις δεν έχουν τελειωμό και το γέλιο παραμένει αμείωτο.

Ο Νικηφόρος, κατά κόσμον Πέτρος Φιλιππίδης, έχει μια αδυναμία στην κόρη του γι' αυτό και μισεί θανάσιμα τον γαμπρό του. Τα βασανιστήρια που περνάει ο Αχιλλέας (Θάνος Τοκάκης) είναι κάτι το ανεπανάληπτο κι όμως υπομένει μιας και είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ένα βράδυ ο πεθερός του αποφασίζει να πάνε μαζί στα μπουζούκια αφού έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο. Σκοπός του είναι ο Αχιλλέας να γυρίσει μεθυσμένος σπίτι ελπίζοντας πως η Ναταλίτσα (όπως την αποκαλεί) θα τον χωρίσει.

Η σκηνή όπου ο Αχιλλέας προσπαθεί να χορέψει ζεϊμπέκικο στη μέση του σαλονιού αλλά σωριάζεται επανειλημμένα στο πάτωμα είναι από τις κορυφαίες σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης και όσες φορές κι αν τη δούμε πάντα θα μας φέρνει δάκρυα από τα γέλια. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό ζεϊμπέκικο που έχει χαραχθεί στη μνήμη μας, δείτε εδώ τη ζεϊμπεκιά του Καλούδη που "έγραψε ιστορία".

Δείτε την ξεκαρδιστική σκηνή με το ζεϊμπέκικο του Αχιλλέα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share