Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έδεσε μια κάμερα στο λαιμό του σκύλου του για να δει τι κάνει όταν λείπει - Μόλις είδε τι κατέγραψε "πάγωσε"

Μάλλον θα το ξανασκεφτεί για να τον αφήσει μόνο

17 Σεπτεμβρίου 2020 08:50
Έδεσε μια κάμερα στο λαιμό του σκύλου του για να δει τι κάνει όταν λείπει - Μόλις είδε τι κατέγραψε

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων θα ήθελαν να ξέρουν κάθε κίνηση του αγαπημένου τους κατοικίδιου όταν μένουν μόνα τους. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αποφάσισε να το διαπιστώσει τοποθετώντας μια κάμερα τύπου GoPro στο λαιμό του σκύλου του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια κάμερα να καταγράφει τις κινήσεις ενός σκύλου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος περίμενε τη μητέρα του σπιτιού.

Ο Mike είναι Youtuber συνεπώς χειρίζεται άριστα την τεχνολογία και συγκεκριμένα τα βίντεο. Αποφάσισε, λοιπόν, αυτή τη φορά να τραβήξει ένα διαφορετικό βίντεο με πρωταγωνιστή το σκύλου. Περίμενε να δει το σκύλο του να κάνει ζημιές στο σπίτι ή να τρέχει ή να παίζει με τα παιχνίδια του. Τίποτα όμως από αυτά δεν συνέβη.

Όταν γύρισε σπίτι και είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα, δάκρυσε. Ο σκύλος του δείχνει λυπημένος, αναζητά το αφεντικό του, γρυλίζει και κλαίει απαρηγόρητος.

Σίγουρα μετά από αυτό το βίντεο θα το ξανασκεφτεί για να τον αφήσει μόνο.

Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά - Ο λόγος θα σας κάνει κι εσάς να δακρύσετε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με αυτή τη χαριτωμένη σκυλίτσα που δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά. Τι συνέβη όμως και συγκινήθηκε τόσο πολύ;

Η ιδιοκτήτρια της Μόλλυ είναι στρατιωτικός (υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της στο Αφγανιστάν, ετοιμάζεται να δει ξανά το “παιδί” της. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία επανασύνδεσης ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος συνάντησε τον "μπαμπά" του μετά από 8 χρόνια.

Η Μόλλυ την περιμένει στο αεροδρόμιο και μόλις την βλέπει γίνεται εκτός εαυτού από τη χαρά της. Το Golden Retriever στη συνέχεια αρχίζει να κλαψουρίζει πολύ γλυκά χωρίς σταματημό. Είναι ευτυχισμένη και αυτός είναι ο τρόπος της να το δείξει στον άνθρωπο που λατρεύει.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της επανασύνδεσης τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share