Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η ιστορία ενός σκύλου που ραγίζει καρδιές - Δε σταμάτησε ποτέ να...

Δε φαντάζεστε τι έκανε αυτός ο σκύλος!

15 Σεπτεμβρίου 2020 08:24
Η ιστορία ενός σκύλου που ραγίζει καρδιές - Δε σταμάτησε ποτέ να...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με το βρεγμένο σκυλάκι που έτρεμε από φόβο, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς ένας σκύλος δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τους ιδιοκτήτες του, που τον παράτησαν σε μια άλλη γειτονιά. Το βίντεο συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, "ποτέ μη λες αντίο" είναι ο τίτλος του βίντεο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, με πρωταγωνιστή ένα αδέσποτο σκύλο.

Όταν ο ιδιοκτήτης του πίστεψε, ότι το σκυλί θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον βάζει στο αυτοκίνητο του, τον μεταφέρει σε μια πολύ μακρινή γειτονιά και τον δένει σε ένα στύλο για να μην τον ακολουθήσει.

Ο σκύλος, λύνεται και από εκείνη την στιγμή δε σταματά να ψάχνει για τους ιδιοκτήτες του που τον εγκατέλειψαν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης πολλοί άνθρωποι του δείχνουν την αγάπη τους, αυτός όμως παραμένει πάντα πιστός σε εκείνους που θεωρεί οικογένεια του. Σε αυτούς που τον πρόδωσαν...

Δείτε το βίντεο:

Άφησε το σκυλάκι της να κατέβει μόνο του τις κυλιόμενες σκάλες - Η τραγική κατάληξη

Μια γυναίκα άφησε το σκυλάκι της να κατέβει μόνο του τις κυλιόμενες σκάλες. Το πόδι ενός κουταβιού κόλλησε με αποτέλεσμα να... Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση ένα θηλυκό σκυλί το "σκάει" από το κλουβί του. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας συγκινεί.

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον σκύλο να βρίσκεται σε αγωνία, καθώς η ιδιοκτήτριά του προσπαθεί απεγνωσμένα να το σώσει και να μην συνθλιβεί. Ευτυχώς, ένας γρήγορος άνθρωπος στις σκάλες, πάτησε το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και εμπόδισε το μηχάνημα να «καταπιεί» ολόκληρο το πόδι του σκύλου.

Τα πλάνα δείχνουν ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, στέκεται αφηρημένα φτάνοντας στο τέλος της κυλιόμενης σκάλας και ταράζεται όταν βλέπει το σκυλί να εγκλωβίζεται στη σκάλα. Έπειτα προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει το σκυλί μακριά από την κυλιόμενη σκάλα, αλλά τα πέλματά του έχουν πιαστεί στο μηχάνημα. Ένας παρευρισκόμενος πίεσε γρήγορα το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, ένας αξιωματικός του αεροδρομίου έφτασε και κατάφερε να σώσει τον σκύλο. Ξεβιδώνοντας τα μεταλλικά πλαίσια, απελευθέρωσε το πόδι του σκύλου και το έσωσε έχοντας υποστεί μόνο μια ελαφρά ζημιά.

Το κατοικίδιο ζώο έχασε κάποια νύχια στο ατύχημα και έκανε μερικά ράμματα, αλλά κατά τα άλλα βγήκε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share