Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άφησαν ελεύθερα στη φύση αυτά τα 4 λιοντάρια - Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε σοκ

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

14 Σεπτεμβρίου 2020 09:15
Άφησαν ελεύθερα στη φύση αυτά τα 4 λιοντάρια - Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε σοκ

Μπορεί να είναι αυτονόητο πως τα λιοντάρια είναι αρχοντικά και ελεύθερα ζώα αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα ζουν και ελεύθερα. Αυτά τα λιοντάρια γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας, όταν όμως αφέθηκαν ελεύθερα η αντίδρασή τους άφησε τους πάντες άφωνους. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ ένα θαρραλέο κροκόδειλο που τα έβαλε με δύο λιοντάρια.

Αυτά τα τέσσερα λιοντάρια μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική, μετά από μία ζωή αιχμαλωσίας στην Ουκρανία και η στιγμή που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο νέο τους σπίτι είναι συγκινητική.

Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική αντίδρασή τους:

5χρόνο στέλνει ένα φιλάκι στο λιοντάρι - Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα (Video)

Πολλές φορές όμως οι επισκέπτες αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας στους ζωολογικούς κήπους. Όπως και οι γονείς αυτού του 5χρονου κοριτσιού που την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι.

Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο βασιλιάς των ζώων; Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα! Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αιλουροειδές να είναι τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φίλησε στο στόμα ένα λιοντάρι.

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Μετά την επική μάχη της λεοπάρδαλης με ένα ανακόντα, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share