Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαμά σκυλίτσα προστατεύει το μωράκι της και συγκινεί - Δε θέλει να το ακουμπάνε γιατί...

Τρομερό!

13 Σεπτεμβρίου 2020 08:44
Μαμά σκυλίτσα προστατεύει το μωράκι της και συγκινεί - Δε θέλει να το ακουμπάνε γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένα βίντεο με μαμά σκυλίτσα, η οποία προστατεύει το μωράκι της και συγκινεί με τον τρόπο της, καθώς και το λόγο, για τον οποίο δε θέλει να το ακουμπάνε.

Λίγες ώρες μετά το ανέβασμα αυτού του βίντεο, έφτασε εκατομμύρια προβολές. Πρόκειται για μια μανούλα σκυλίτσα, η οποία θέλει να προστατεύσει το μικρό της. Επομένως, δεν αφήνει κανέναν να το αγγίξει με αυτόν τον τρόπο, ενώ συγκλονίζει η σκυλίτσα που είδε κάτι απίστευτο να γίνεται στη ζωή της, ούσα ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Όπως θα δείτε, δεν αφήνει ούτε τον άνθρωπο που τους φροντίζει, να πάρει το μικρό κουτάβι έστω για ​μία στιγμή μακριά της.

Δείτε το βίντεο:

"Can I shake puppy's hand?", "No!" ❤️

Posted by Jeana Shin on Tuesday, November 7, 2017

Υπάρχει Θεός: Θα ξαναδεί η σκυλίτσα που της πέταξαν στα μάτια χλωρίνη στο Μοσχάτο

Ευχάριστα είναι τα νέα, όπως διαβάζουμε στη σελίδα της https://www.facebook.com/sofia.kro.9, για τη μικρή σκυλίτσα που βρέθηκε αυτές τις μέρες σε δρόμο στο Μοσχάτο με πρόβλημα στα μάτια.

Οι άνθρωποι που την περιέθαλψαν αρχικά νόμισαν ότι είναι τυφλή. Ο κτηνίατρος όμως που την εξέτασε έκανε λόγο για χλωρίνη που της είχαν πετάξει στα μάτια.

Η Ρούμπι, όπως την ονόμασαν, ξεκίνησε θεραπεία. Και στάθηκε τυχερή καθώς τα νέα είναι ότι βλέπει και πάλι. Και το πιθανότερο είναι να την υιοθετήσει το σπίτι που τη φροντίζει και τη φιλοξενεί.

Αλλά αυτόν που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Για αυτό όποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι παρακαλούμε να ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου.

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share