Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έβγαζε ένα βίντεο για το Tik Tok όταν εμφανίστηκε από πίσω η γιαγιά του - Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Έχει τρελάνει το διαδίκτυο

11 Σεπτεμβρίου 2020 09:14
Έβγαζε ένα βίντεο για το Tik Tok όταν εμφανίστηκε από πίσω η γιαγιά του - Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Σίγουρα αυτός ο νεαρός δεν περίμενε πως το βιντεάκι με τις περισσότερες προβολές στο προφίλ του στο Tik Tok θα ήταν αυτό που συμμετέχει η γιαγιά του. Τι συνέβη όμως και το βίντεο αυτό έχει γίνει viral;

Η μόδα με τα βίντεο στο Tik Tok άρχισε να εξαπλώνεται κατά την περίοδο της καραντίνας και πολύ ήταν εκείνοι που ανταπεξέρχονταν σε challenges για συγχρονισμένες χορογραφίες. Αυτός ο 18χρονος όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο μιας και επέλεξε στο τελευταίο του βίντεο να συμπρωταγωνιστήσει η γιαγιά του.

Πηγαίνοντας της τα ψώνια όπως ο ίδιος είπε αποφάσισε να της δείξει όλες τις κινήσεις της χορογραφίας και να ανεβάσουν αυτό το βίντεο. Φυσικά κανείς απ' τους δύο δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση και τα views να εκτοξεύονται κατακόρυφα. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ την αντίδραση μιας γιαγιάς όταν είδε μια συσκευή αναγνώρισης φωνής.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της γιαγιάς με τον εγγονό που έχει τρελάνει το Tik Tok:

Η εγγονή είπε στη γιαγιά της ότι είναι ομοφυλόφιλη - Η αντίδραση της θα σας κάνει να "παγώσετε"

H αντίδραση μιας γιαγιάς όταν η εγγονή της της μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις άφησε τους πάντες άφωνους και δικαίως κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ πώς αντέδρασε μια γιαγιά όταν είδε για πρώτη φορά μια συσκευή αναγνώρισης φωνής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι και ειδικά αυτοί που είναι μεγαλύτερης ηλικίας δύσκολα δέχονται το διαφορετικό.

Μία γιαγιά ξέρει πολύ καλά πως είναι σημαντικό να ξέρεις ν' αγαπάς και όταν η εγγονή της, της δήλωσε πως είναι bisexual και πως θα συμμετάσχει στο Pride της Ουάσιγκτον εκείνη είχε την πιο όμορφη αντίδραση.

«Ξύπνησα το πρωί για να ετοιμαστώ για το #DCPride. Η γιαγιά μου μπήκε στο δωμάτιό μου, είδε την bi σημαία μου και είπε: "Ω, αυτή εδώ χρειάζεται σιδέρωμα!" Μία τόσο απλά κίνηση, που έχει μέσα τόσο αγάπη και σημαίνει πολλά για εμένα».

Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε πως φοβόταν να μιλήσει ανοιχτά για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η γιαγιά της δεν άλλαξε σε καμία περίπτωση συμπεριφορά απέναντί της και απλά της είπε: «Οκ, μια χαρά!».

«Η γιαγιά μου μου έμαθε να αγαπώ τους ανθρώπους, να δέχομαι όλους τους ανθρώπους, πάντα ήταν κοντά μου και στήριζε τις επιλογές μου».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της εγγονής της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share