Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος ήταν απαρηγόρητος όταν έφυγε ο ιδιοκτήτης του - Λίγα λεπτά μετά βγήκε στον κήπο και..

Αξιαγάπητος και ευφυέστατος

10 Σεπτεμβρίου 2020 12:55
Αυτός ο σκύλος ήταν απαρηγόρητος όταν έφυγε ο ιδιοκτήτης του - Λίγα λεπτά μετά βγήκε στον κήπο και..

Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Θέλουν πάντα να τους προστατεύουν με μόνο αντάλλαγμα τροφή και χάδια. Ιστορίες με πρωταγωνιστές σκύλους κυκλοφορούν πάμπολλες, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου όταν συνάντησε τον ιδιοκτήτη του μετά από 8 χρόνια. Σίγουρα όμως, κάτι αντίστοιχο με την ιστορία που ακολουθεί δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο χαριτωμένος αυτός σκύλος δυσκολεύεται να αποχωριστεί τον ιδιοκτήτη του ακόμη κι όταν εκείνος πηγαίνει στη δουλειά του. Έψαξε λοιπόν ένα τρόπο να το σκάσει όταν έκλεινε πίσω του η πόρτα. Ο σκύλος δεν ήθελε να το σκάσει για να πάει τη βόλτα του ή να συναντήσει άλλα τετράποδα από τη γειτονιά αλλά για να... ακολουθήσει το αφεντικό του.

Το αξιολάτρευτο κατοικίδιο λοιπόν πηδάει με χαρά στο τραμπολίνο που βρίσκεται στον κήπο και καταφέρνει να περάσει πάνω από το φράχτη. Όπως ήταν αναμενόμενο την πρώτη φορά που ο άντρας βρισκόταν στο σταθμό περιμένοντας το τρένο και είδε ξαφνικά μπροστά του το σκύλου του έπαθε σοκ. Στη συνέχεια έμαθε από γείτονες για τα καμώματα του τετράποδου φίλου του και για το μοναδικό τρόπο απόδρασης που σκέφτηκε.

Δείτε την ξεκαρδιστική απόδραση αυτού του σκύλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Θηλυκό σκυλί το "σκάει" από το κλουβί του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας συγκινεί

Το Athensmagazine.gr, μετά το επικό βίντεο με τις γάτες και τα κουτάβια, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία πραγματικά συγκινεί, καθώς ένα σκυλί βγήκε από το κλουβί του για να παρηγορήσει δυο τρομαγμένα κουταβάκια.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες ενός καταλύματος για σκύλους στον Καναδά έμειναν άφωνοι βλέποντας τι είχαν καταγράψει τη νύχτα οι κάμερες ασφαλείας. Ένα από τα σκυλιά, κατάφερε να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν περιορισμένο και πήγε να παρηγορήσει δυο φοβισμένα μικρά κουτάβια που είχαν έρθει νωρίτερα εκείνη τη μέρα.

Τα κουτάβια έκλαιγαν συνέχεια εκείνη τη νύχτα. Η Μάγκι, η σκυλίτσα, άκουσε τις κραυγές τους για βοήθεια και κρυφά έφυγε από το κλουβί της για να τους δώσει κουράγιο. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, το Αυστραλιανό Ποιμενικό πρόσφατα είχε γεννήσει τα δικά του κουτάβια αλλά της τα πήραν για να την δώσουν για υιοθεσία.

"Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που δέθηκε τόσο με τα κουτάβια", είπε ο Άλεξ Άλντρεντ, ιδιοκτήτης του Pet Motel...Ο Άλεξ και η Σάντυ, η μητέρα του, ήταν στο σπίτι τους όταν είδαν το βίντεο. Αμέσως η Σάντυ πήγε στο κτίριο και άνοιξε το κλουβί των κουταβιών ώστε να μπει μέσα η Μάγκι. Οι τρεις τους έμειναν μαζί όλη την υπόλοιπη νύχτα.

"Όταν γυρίσαμε το πρωί, ήταν ακόμα όλα μαζί αγκαλιά", είπε ο Άλεξ. Σύμφωνα με την Ντέινα Τόμπσον, η οποία εργάζεται εκεί, η κίνηση της Μάγκι ήταν απόλυτα φυσιολογική. "Είναι έμφυτο σε πολλά θηλυκά σκυλιά, ειδικά εάν έχουν γεννήσει πρόσφατα. Είναι απλά στη φύση τους. Έχουμε δει πολλά σκυλιά, ακόμη και αρσενικά, να παρηγορούν κουτάβια όταν τα ακούνε να κλαίνε".

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share