Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μας έκοψε την ανάσα - Το κολασμένο τσιφτετέλι που προκάλεσε "εγκεφαλικά"

Καθήλωσε τους πάντες!

10 Σεπτεμβρίου 2020 11:02
Μας έκοψε την ανάσα - Το κολασμένο τσιφτετέλι που προκάλεσε

Η πίστα πραγματικά της ανήκει. Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει τσιφτετέλι πάντα θα σε καθηλώσει και θα μείνεις να την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με ένα μοναδικό χορό. Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα κόκκινο σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της. Κι επειδή σίγουρα ένας και μόνο χορός από την πανέμορφη τραγουδίστρια δεν αρκεί, δείτε εδώ ένα ακόμη εντυπωσιακό της τσιφτετέλι.

Δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της Πάολα:

Κουκλάρες Ελληνίδες τραγουδίστριες χορεύουν «καυτό» τσιφτετέλι και τρελαίνουν συνάδελφό τους

Ένα από τα πιο «καυτά» τσιφτετέλια εντοπίσαμε από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με δύο κουκλάρες Ελληνίδες τραγουδίστριες να τρελαίνουν άπαντες και, ειδικά, ένα συνάδελφό τους με τον «καυτό» χορό τους.

Σε κάθε εκπομπή τα... αίματα ανάβουν κάποια στιγμή και αυτό συνέβη με την πρωτοβουλία των εν λόγω κορυφαίων καλλιτεχνών. Ο λόγος γίνεται για τις Μελίνα Ασλανίδου και Πάολα, οι οποίες στο άκουσμα του τραγουδιού «Σαράντα Κύματα» σηκώθηκαν κι έβαλαν «φωτιά» στο πλατό με έναν χορό τόσο αποχαυνωτικό, όπως εκείνο των χορευτριών σε νυχτερινό κέντρο.

Εκείνος, που τις παρακολουθούσε γεμάτος ενθουσιασμό, ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, που επίσης συμμετείχε ενεργά στο γλέντι που είχε στηθεί, με το τσιφτετέλι των δύο γυναικών να είναι... το κάτι άλλο και να ξεσηκώνει όσους βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share