Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έβαλαν μπροστά στη γιαγιά τους μια συσκευή αναγνώρισης φωνής - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει άφωνους

Ξεκαρδιστικό!

9 Σεπτεμβρίου 2020 20:12
Έβαλαν μπροστά στη γιαγιά τους μια συσκευή αναγνώρισης φωνής - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει άφωνους

Είναι ξεκαρδιστικό να βλέπεις ανθρώπους τρίτης ηλικίας να προσπαθούν να κατανοήσουν και χρησιμοποιήσουν gadgets ή οποιοδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της γιαγιάς που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια γιαγιά που έρχεται σε επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές, δείτε εδώ την αναζήτηση μιας γιαγιάς στο Google που έγινε viral.

Η ιταλικής καταγωγής γιαγιά, όχι μόνο μας έκανε να γελάσουμε με τις αντιδράσεις της – όταν αντιλαμβάνεται πως το μικρό κουτί δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά της- αλλά και με το πως αποκαλεί την Google home!

Το βίντεο έγινε viral με 24 εκ. προβολές και συνεχίζει να διασκεδάζει τους χρήστες του facebook.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

74χρονη γιαγιά περιμένει την εγγονή της να ντυθεί για το σχολικό χορό - Μόλις είδε το φόρεμα της έπαθε σοκ

Όταν η γιαγιά της Κέισι, την είδε να φοράει ένα ρούχο ξέσπασε σε λυγμούς... Ο λόγος θα συγκινήσει και εσάς. Η γιαγιά της, Ντότι, έκανε στην εγγονή της έκανε δώρο και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φόρεσε το νυφικό της 60 χρόνια μετά το γάμο της.

Το δώρο, ήταν ένα μπεζ φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950, δεν είχε ιδέα ότι η εγγονή της θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει. Η συγκίνηση ήταν τεράστια!

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Κέισι θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Κέισι πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Ντότι είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Ντότι πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Κέισι, της είπαν ότι η Κέισι δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Κέισι βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Κέισι στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share