Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παντελίδης-Αγγελίδης: Οι ζεϊμπεκιές πριν από τις τραγωδίες και η τραγική ειρωνεία

Ανατριχιάζουν

6 Σεπτεμβρίου 2020 14:09
Παντελίδης-Αγγελίδης: Οι ζεϊμπεκιές πριν από τις τραγωδίες και η τραγική ειρωνεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τέτοιες καταστάσεις αντιλαμβάνεσαι πόσο περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή, η οποία πολλές φορές ξεπερνά τα σενάρια του πιο ευφάνταστου σεναριογράφου. Αυτά τα ζεϊμπέκικα θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε.

Μια τραγική συγκυρία ενώνει τον παρουσιαστή με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Και οι δύο άντρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο ο Παντελής Παντελίδης αλλά και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης χορεύουν χαρούμενοι ένα βαρύ ζεϊμπέκικο χωρίς να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Εμείς να ευχηθούμε να είναι το τελευταίο.

Ο Kωνσταντίνος Αγγελίδης τα ξημερώματα επέστρεφε στο σπίτι του όταν έπεσε πάνω σε λεωφορείο με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και χειρουργήθηκε στο κεφάλι.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Το ζεϊμπέκικο της Salma Hayek που ξεσήκωσε το Instagram - Έσπασε δεκάδες πιάτα

Η Μεξικανή ηθοποιός, Salma Hayek, και ο γοητευτικός σύζυγός της, ο Φρανσουά – Ανρί Πινό πέρασαν μερικές μέρες του καλοκαιριού στην Πάρο. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να τιμά την ελληνική παράδοση, χορεύοντας ζεϊμπέκικο και σπάζοντας πιάτα με την παρέα της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ξεκίνησα τη βραδιά, δείχνοντας φρέσκια, περιμένοντας υπομονετικά το δείπνο μου. Έξι ώρες αργότερα, έσπαγα πιάτα όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα». Στο πρώτο βίντεο, χορεύει υπό τους ρυθμούς του «Ζορμπά» ενώ στο δεύτερο σπάει πιάτα υπό το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Θαυμάστε την να χορεύει έναν άκρως ελληνικό χορό, και δείτε ακόμα ένα ζεϊμπέκικο μιας καλλονής εδώ πέρα.

Ζεϊμπέκικο με... 12ποντο - Ο βαρύς χορός της καλλονής που καταχειροκροτήθηκε

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ ένα 8χρονο κοριτσάκι που χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια πάνω στα ψηλοτάκουνα της το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω". Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share