Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νοσοκόμα πάει να δώσει στη μητέρα το νεογέννητο μωρό της - Μόλις είδε τι φοράει, έπαθε πλάκα

Δεν πάει το μυαλό σας

5 Σεπτεμβρίου 2020 20:43
Νοσοκόμα πάει να δώσει στη μητέρα το νεογέννητο μωρό της - Μόλις είδε τι φοράει, έπαθε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νοσοκόμα δίνει το μωρό στη μητέρα. Εκείνη «σοκάρεται» με αυτό που βλέπει να φοράει το νεογέννητο μωρό της. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μια άλλη μητέρα, όταν είδε στο στόμα του δικού της παιδιού.

Ο 18χρονος Μάικλ Μάιλς πάντα ήξερε ότι ήθελε να παντρευτεί την εδώ και 4 χρόνια κοπέλα του, αλλά ήθελε και το άλλο μέλος της οικογένειάς τους να είναι παρόν στην ξεχωριστή στιγμή.

Έτσι, όταν η 19χρονη Τρίστον Λόουερι είχε μόλις γεννήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι, εκείνος αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει για να κάνει έκπληξη στη μαμά!

Όταν λοιπόν η νοσοκόμα της έδωσε την μικρή Νικόλ Μάιλς, παρατήρησε κάτι παράξενο στην μπλούζα της… Η πρόταση γάμου ήταν γραμμένη σε ένα υπέροχο φορμάκι με μοβ γκλίτερ και έλεγε: «Θα παντρευτείς τον μπαμπά μου;»

Όταν γύρισε βρήκε αριστερά της τον Μάιλς να στέκεται με ένα δαχτυλίδι στο χέρι. «Κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει ξέρει ότι μετά τη γέννα τα συναισθήματά σου τρελαίνονται», λέει η Λόουερι στο TODAY.com. «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, επειδή δεν είχα πλέον μια υπέροχη κόρη, αλλά και έναν σύντροφο για μια ζωή.»

Η Λόουερι έζησε δύο σημαντικές στιγμές στη ζωή της σε 24 ώρες, και καταγράφηκαν σε βίντεο. Όταν η μητέρα του Μάιλς τις δημοσίευσε στο Facebook λίγες μέρες αργότερα, σύντομα συγκέντρωσαν 1,3 εκατομμύρια προβολές.

«[Η Λόουερι ] ήταν πραγματικά σοκαρισμένη και συγκινημένη, ήταν ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο για μας», λέει ο Μάιλς στο ABC News.

Ο Μάιλς λέει στο TODAY.com ότι κατάγεται από μια πόλη του Μισισίπι με 300 περίπου κατοίκους και σοκαρίστηκε όταν το βίντεο με την πρόταση γάμου έγινε viral. «Μέχρι να φύγω από το νοσοκομείο, σχεδόν όλο το Νότιο Μισισίπι το είχε δει. Σοκαρίστηκα», εξηγεί ο Μάιλς .

Ο Μάιλς λέει ότι η μητέρα του σκέφτηκε την ιδέα για την πρόταση γάμου, η οποία έχει ονομαστεί «η πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχει γίνει!»

Ο Μάιλς λέει ότι θα μείνουν αρραβωνιασμένοι για καιρό έτσι ώστε η Λόουερι να βγάλει τη νοσηλευτική. Λέει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν, αλλά τώρα που έχουν παιδί, είναι ευγνώμονες.

«Είμαι τόσο ευλογημένη με όλα αυτά τα γλυκά πράγματα που λένε οι άνθρωποι για το υπέροχο μωρό μου και την πρόταση γάμου», λέει η Λόουερι.

Η Λόουερι και η Νικόλ είναι σύμφωνα με πληροφορίες καλά στην υγεία τους, και το ζευγάρι ανυπομονεί για το κοινό του μέλλον.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share