Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Απίστευτη έκρηξη σε κινέζικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο (video)

Κόβει την ανάσα!

3 Σεπτεμβρίου 2020 09:13
Βίντεο σοκ: Απίστευτη έκρηξη σε κινέζικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ερασιτεχνικό video που καταγράφει την έκρηξη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κινέζικης BAIC κατά τη διάρκεια φόρτισης!

Το video που έχει καταγράψει ένας ερασιτέχνης αρκετούς ορόφους επάνω από το πάρκιν όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της BAIC δείχνει την σφοδρότητα της έκρηξης που προκλήθηκε.

Το video καταγράφηκε στις 20 Αυγούστου στην πόλη Sanming της νότιας Κίνας. Ξεκινά με έναν αρκετά έντονο ήχο ο οποίος προφανώς ήταν και η αιτία που έκανε τον ερασιτέχνη να ξεκινήσει την καταγραφή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γίνεται η έκρηξη η οποία έχει τέτοια σφοδρότητα που κυριολεκτικά διαλύει το αυτοκίνητο εκτινάσσοντας τις πόρτες του με δύναμη. Σύμφωνα με πηγές οι οποίες έχουν εξετάσει λεπτομέρειες του video πρόκειται για μοντέλο της κινέζικης εταιρίας BAIC.

Αρχικά διακρίνεται καπνός ο οποίος προφανώς προέρχεται από κάποια φωτιά που είχε εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η επέμβαση της πυροσβεστικής και η ρίψη νερού στο αυτοκίνητο φαίνεται όμως πως είχε εντελώς αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς οδήγησε στην πολύ δυνατή έκρηξη η οποία κυριολεκτικά διέλυσε το αυτοκίνητο απογειώνοντας τις πόρτες του αρκετά μέτρα μακριά. Ευτυχώς πάντως σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στο αυτοκίνητο τη στιγμή της έκρηξης.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share