Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κουκλάρες Ελληνίδες τραγουδίστριες χορεύουν «καυτό» τσιφτετέλι και τρελαίνουν συνάδελφό τους

Χαμός στην πίστα!

2 Σεπτεμβρίου 2020 13:46
Κουκλάρες Ελληνίδες τραγουδίστριες χορεύουν «καυτό» τσιφτετέλι και τρελαίνουν συνάδελφό τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο «καυτά» τσιφτετέλια εντοπίσαμε από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με δύο κουκλάρες Ελληνίδες τραγουδίστριες να τρελαίνουν άπαντες και, ειδικά, ένα συνάδελφό τους με τον «καυτό» χορό τους.

Σε κάθε εκπομπή τα... αίματα ανάβουν κάποια στιγμή και αυτό συνέβη με την πρωτοβουλία των εν λόγω κορυφαίων καλλιτεχνών. Ο λόγος γίνεται για τις Μελίνα Ασλανίδου και Πάολα, οι οποίες στο άκουσμα του τραγουδιού «Σαράντα Κύματα» σηκώθηκαν κι έβαλαν «φωτιά» στο πλατό με έναν χορό τόσο αποχαυνωτικό, όπως εκείνο των χορευτριών σε νυχτερινό κέντρο.

Εκείνος, που τις παρακολουθούσε γεμάτος ενθουσιασμό, ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, που επίσης συμμετείχε ενεργά στο γλέντι που είχε στηθεί, με το τσιφτετέλι των δύο γυναικών να είναι... το κάτι άλλο και να ξεσηκώνει όσους βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το βίντεο:

17 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι κολάζει με το τσιφτετέλι της

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, το σπάνιο τσιφτετέλι αυτής της τραγουδίστριας κόλασε τους πάντες.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 17 χρόνια μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιού Fame Story. Φυσικά, το μοναδικό της ταλέντο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο κι έτσι η καριέρα της εκτοξεύτηκε κι έφτασε στις μεγαλύτερες πίστες και στη δισκογραφία. Ο λόγος φυσικά για την Ελεάνα Παπαϊωάννου που όπως απέδειξε το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η συνάδελφος της Κατερίνα Λιόλιου η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι που έκανε τα πιάτα να σπάνε κατά δεκάδες στα πόδια της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το τσιφτετέλι μιας διάσημης αθλήτριας.

Δείτε το βίντεο με το "κολασμένο" τσιφτετέλι της Ελεάνας Παπαϊωάννου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share