Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

17 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι κολάζει με το τσιφτετέλι της

Μοναδική!

30 Αυγούστου 2020 13:43
17 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι κολάζει με το τσιφτετέλι της

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, το σπάνιο τσιφτετέλι αυτής της τραγουδίστριας κόλασε τους πάντες.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 17 χρόνια μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιού Fame Story. Φυσικά, το μοναδικό της ταλέντο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο κι έτσι η καριέρα της εκτοξεύτηκε κι έφτασε στις μεγαλύτερες πίστες και στη δισκογραφία. Ο λόγος φυσικά για την Ελεάνα Παπαϊωάννου που όπως απέδειξε το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η συνάδελφος της Κατερίνα Λιόλιου η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι που έκανε τα πιάτα να σπάνε κατά δεκάδες στα πόδια της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το τσιφτετέλι μιας διάσημης αθλήτριας.

Δείτε το βίντεο με το "κολασμένο" τσιφτετέλι της Ελεάνας Παπαϊωάννου:

Λίγο πριν τα μεγάλα πλατό "μοίραζε εγκεφαλικά" με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Η διάσημη παρουσιάστρια όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί έχει περάσει κι από... μικρότερα πλατό πέραν από αυτά που φιλοξενείται σήμερα και 10 χρόνια πριν κόλαζε τους πάντες με το αισθησιακό της τσιφτετέλι.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη. Η Θεσσαλονικία παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό κανάλι Μακεδονία TV και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Όταν στην εκπομπή για την οποία εργαζόταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα στο χορό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας καθηλώνει, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s που κόλασε τους πάντες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο το 2010, δηλαδή 10 χρόνια πριν και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δείτε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share